ΠΑΤΡΑ : «Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακή Καινοτομία σε Περιβάλλον Οικονομικής Κρίσης»


Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με το ερευνητικό εργαστήριο EDI LAB διοργανώνει στην Πάτρα θερινό σχολείο με θέμα :«Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακή Καινοτομία σε Περιβάλλον Οικονομικής Κρίσης»
για πρώτη φορά Έλληνες καθηγητές από  7 Πανεπιστήμια της Αγγλίας θα μας δώσουν λύσεις στο πως να κάνουμε τις επιχειρήσεις μας πιο ελκυστικές, πως να αντιμετωπίσουμε την κρίση και θα μας εφοδιάσουν με καινοτόμους μεθόδους.
Την πρώτη μέρα μάλιστα οι συμμετέχοντες θα συνεργαστούν με την σύμβουλο της Google κ. Κωστούλα και θα αναπτύξουν θέματα coaching εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα του summer school που θα γίνει 25-29 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας


Η συμμετοχή στελεχών των τοπικών  Επιχειρήσεων σας θα βοηθήσει τις Επιχειρήσεις καθώς θα δώσει λύσεις σε πιθανά προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει η κρίση.
Το συγκεκριμένο θερινό σχολείο θα δώσει την λύση στους νέους που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά δεν ξέρουν πώς να την υλοποιήσουν καθώς και σε αυτούς που σκέφτονται την λύση της start up αλλά δεν έχουν καμία γνώση ή βοήθεια .Ο ειδικός επιστήμονας Αντώνης Λιβιεράτος, μέλος της ομάδας saint start up θα τους καθοδηγήσει από την αρχή μέχρι το πρώτο τους πελατολόγιο

Η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα θα βραβευτεί. Το δίκτυο ΠΡΑΞΗ αναλαμβάνει να προσφέρει στον βραβευμένο  την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διεθνοποίησης, αναζήτησης συνεργατών, παρουσίασης χρηματοδοτικών εργαλείων, επίλυση θεμάτων IPR, υποστήριξη σε θέματα της Ευρωπαϊκής αγοράς, υπηρεσίες διαχείρισης της καινοτομίας.
Aρωγός σε όλη την προσπάθεια είναι η Περιφέρεια Δυτ Ελλάδας, αφού όλοι γνωρίζουμε το προσωπικό στοίχημα του Περιφερειάρχη και τον αγώνα του να συνδέσει την καινοτομία με την Επιχειρηματικότητα και να βοηθά την ανάπτυξη των τοπικών Επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου