ΠΑΤΡΑ : Τα παιδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου ταξιδεύουν συμμετέχοντας στα Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!!!


Πλούσιο το πρόγραμμα για τους αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, το επόμενο δίμηνο, λόγω των υποχρεώσεων τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Την αυλαία ανοίγουν οι Junior αθλητές/τριές μας της ομάδας Optimist, ηλικίας έως 11 ετών, που θα ταξιδέψουν στο Γαλαξίδι, από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, για το Πανελλήνιο Κύπελλο 11χρονων.
Με την επιστροφή των μικρών, αναχωρούν οι έφηβοι αθλητές μας της ομάδας Laser Radial, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ρόδο, από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου. Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, οι αθλητές-τριες των Οptimist θα αναχωρούν για τη Λέσβο. Εκεί, θα αγωνιστούν, από 5 έως 9 Ιουλίου, στην Πέτρα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Στη συνέχεια, από τις 17 έως 23 Ιουλίου, οι έφηβοι αθλητές μας θα αγωνιστούν, στην Πύλο, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλάσης J/70, ενώ, στις 25 Ιουλίου, οι ίδιοι έφηβοι αθλητές θα ταξιδέψουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Laser 4.7, από 25 έως 28 Ιουλίου. 
Και δεν τελειώνουν εκεί. Οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου περιμένουν να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Europe και Laser Bug στα οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν με τη μεγάλη συμβολή του χορηγού, της πατρινής εταιρείας SUPER CARGO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου