Eπισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καλαβρύτων


Στην περιοχή των Καλαβρύτων περιόδευσε το περασμένο Σάββατο το μέλος του Τομέα υγείας της Ν.Δ. Έλενα Κονιδάρη.
Η κ. Κονιδάρη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο των Καλαβρύτων και συναντήθηκε με την διοικήτρια της υγειονομικής δομής, Ιωάννα Σφυρή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  που είχαν, η κ. Σφυρή της ανέλυσε τις συνθήκες λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ειδικότερα, όπως της ανέφερε, το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες λειτουργίας του τόσο με τη στήριξη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας όσο και με την αξιοσημείωτη συνδρομή ευαισθητοποιημένων πολιτών και του Δήμου Καλαβρύτων. Οι προσφορές τους ήταν σημαντικές για την αναβάθμιση του ξενοδοχειακού και του τεχνολογικού εξοπλισμού. 

Ωστόσο το κοινό πρόβλημα της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο αφορά όλες τις δημόσιες δομές περίθαλψης της χώρας, αγγίζει και το νοσοκομείο Καλαβρύτων. Όπως ανέφερε η κ. Σφυρή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία διορισμού ενός ορθοπαιδικού ο οποίος θα καλύψει ένα χρόνιο κενό. Μάλιστα ο διορισμός του αποτελούσε πάγιο αίτημα του συνόλου των τοπικών πολιτικών και κοινωνικών φορέων. Επίσης η διοίκηση του νοσοκομείου έχει λάβει διαβεβαιώσεις για άμεση κάλυψη των κενών που προέκυψαν μετά από συνταξιοδοτήσεις και αποχωρήσεις. Η κ. Κονιδάρη τόνισε από την πλευρά της ότι θα συνδράμει στον αγώνα προκειμένου το Νοσοκομείο Καλαβρύτων να καλύψει άμεσα τα επείγοντα κενά του και οι κάτοικοι της ορεινής περιοχής να αισθάνονται ασφάλεια για το πλαίσιο περίθαλψης που τους παρέχεται. Άλλωστε αυτό ήταν κι ένα θέμα που της έθεσαν οι περισσότεροι κάτοικοι στις συζητήσεις που είχε μαζί τους.    
Η κ. Κονιδάρη, κατά την παραμονή της στα Καλάβρυτα  συναντήθηκε και με τον Nικόλαο Κυριαζή, εκδότη της εφημερίδας  «Ωρα των Καλαβρύτων» και υπεύθυνο του ενημερωτικού δικτύου Kalavrytanews.com. από τον οποίο είχε μία πλήρη ενημέρωσε για τα ανοιχτά μέτωπα της περιοχής.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου