ΠΑΤΡΑ : Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων έχει περάσει στο παρελθόν


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων έχει περάσει στο παρελθόν με την Πάτρα να αποδεικνύει για όλη μία φορά ότι μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. 


 Η καρδιά της ευρωπαϊκής τοξοβολίας χτυπούσε τις προηγούμενες ημέρες  στην Πάτρα, αρχικά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στη συνέχεια στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, με περισσότερους από 350 αθλητές και αθλήτριες από 40 χώρες, να δίνουν τις μάχες τους καλές επιδόσεις, μετάλλια και τα πολυπόθητα εισιτήρια για την Ολυμπιάδα Νέων της Αργεντινής. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 500 (αθλητές και συνοδοί) επισκέπτες βρέθηκαν στην Πάτρα
Κορυφαίες προσωπικότητες όπως ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Mario Scarzella  και ο Πρόεδρος της  Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και μέλος της ΔΟΕ Ugur Erdener, ήρθαν στην Πάτρα, όπου παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στους διοργανωτές, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Πέτρος Συναδινός δήλωσε:«Η διοργάνωση ήταν καλύτερη από ότι περιμέναμε.  Όλοι όσοι εργάσθηκαν για την διοργάνωση από την Ομοσπονδία, τους ξένους που ήρθαν για την παραγωγή, τους Τοπικούς φορείς, αλλά και τους εθελοντές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Έχουμε πάρει ήδη πάρα πολλά συγχαρητήρια».
Από την πλευρά της η Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαρία Κυριλλοπούλου,τόνισε:«Παρά το άγχος που είχαμε, έχουμε ακούσει τα καλύτερα σχόλια για τη διοργάνωση και αυτό είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Ακόμη και οι δυσκολίες με τον καιρό σιγά - σιγά έφτιαξαν και τελικά ήταν καλύτερα που είχαμε λίγη βροχή και όχι πολύ ζέστη. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές που όλοι απόλαυσαν ελληνικό ήλιο, είδαν το πλοίο να περνά πίσω από τους στόχους και όλα αυτά μας βοήθησαν να φύγει η κούραση και το άγχος και να μας μείνει μεγάλη ικανοποίηση», ενώ ανανέωσε το ραντεβού της ελληνικής τοξοβολίας με την Πάτρα για το επόμενο Σαββατοκύριακο:  «Θα είμαστε εδώ το επόμενο Σαββατοκύριακο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας, ενώ θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή για τους εθελοντές, γιατί πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου