Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε στο Πανελλήνιο Laser 4.7 στην Αλεξανδρούπολη


Ολοκληρώθηκε η φετινή μαραθώνια περιήγηση των ιστιοπλόων του Ολυμπιακού Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών με την αποστολή 4 αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στις 25-28 Ιουλίου.
Αρχές Ιουλίου, οι αθλητές και οι συνοδοί του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών ξεκίνησαν τα Πανελλήνια από την Ιτέα, για να μεταβούν στη Ρόδο, μετά στη Μυτιλήνη, στη συνέχεια στο Πανευρωπαϊκό στην Πύλο και τέλος στην Αλεξανδρούπολη.
Στο πρωτάθλημα όπου πήραν μέρος 120 αθλητές και αθλήτριες, ο Γιάννης Σιώκος κατέλαβε την 36η θέση στα αγόρια και την 17η στα under 16, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος την 45η θέση και την 21η στα under 18, ο Νικόλας Γεωργόπουλος με μια ακύρωση που του κόστισε συν 35 πόντους ποινή έπεσε στην 51η θέση και 27η στα under 16 και ο Δημήτρης Βλάχος την 65η θέση και την 36η στα under 16. 

Το Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές αλλά κυρίως τον Έφορο και τους συνοδούς που έβγαλαν σε πέρας όλες τις αποστολές και εκπροσώπησαν την πατρινή ιστιοπλοΐα απ άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, φέρνοντας διακρίσεις και συμμετοχές σε υψηλού επιπέδου αγώνες.
Επίσης, το δύσκολο αυτό πρόγραμμα δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αρωγή της SUPER CARGO χορηγού του Ομίλου ο οποίος στήριξε την παρουσία της πατρινής ιστιοπλοΐας σε όλες αυτές τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου