Τέλος η Μπάγια Αντωνοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα» και τον ΑΝΤ1!

Τίτλοι τέλους στην σχέση της Μπάγιας Αντωνοπούλου με τον ΑΝΤ1 ελέω… Γιώργου Παπαδάκη!
Κλέβει την τηλεοπτική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από την περασμένη Τρίτη ο τσακωμός της νεαρής δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα»!
Πληροφορίες που σας μετέφερε με το «καλημέρα» το Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο καυγάς ξεκίνησε από μια έντονη παρατήρηση του Γιώργου Παπαδάκη προς την 29χρονη παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα η τελευταία να ξεσπάσει σε κλάματα αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής της μίλησε σε έντονο ύφος και με άσχημους χαρακτηρισμούς!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Μπάγια Αντωνοπούλου συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη του ΑΝΤ1, στους οποίος μετέφερε και την παραίτησή της! Εκείνοι με την σειρά τους θέλησαν να της αλλάξουν άποψη και της έδωσαν άδεια  ώστε να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μετά τον τσακωμό της με τον Γιώργο Παπαδάκη!
Ωστόσο ήταν ξεκάθαροι πως αν δεν γυρίσει
τότε θα… ενεργοποιηθεί η παραίτηση και η νεαρή δημοσιογράφος θα αποτελέσει παρελθόν τόσο από την εκπομπή όσο και από τον ΑΝΤ1! Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Μπάγια δεν έχει σκοπό να επιστρέψει  στο παλτό και επομένως να θέσει τον εαυτό της εκτός καναλιού!

Επομένως οι τίτλοι τέλους στις σχέσεις του ΑΝΤ1 με την Μπάγια Αντωνοπούλου αναμένεται να πέσουν και τυπικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου