ΠΑΤΡΑ : Νέα παραίτηση από την ΠΑΕ Παναχαϊκή!

Μια ακόμη ηχηρή παραίτηση από τη διοίκηση της Παναχαϊκής, μετά τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, τον Κώστα Μπακαλάρο και τον Κώστα Κατσουράνη. Το στέλεχος της Παναχαϊκής Συμμαχίας επιχειρηματίας Παναγιώτης Λαμπρόπουλος με ανακοίνωσή του αποχωρεί από την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα στο κείμενο που έστειλε στα ΜΜΕ αναφέρει: 


ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΟΜΥΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
          ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕ.
ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΛΛΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ  ΜΕ ΜΕΝΑ ,  ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.
ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΛΜΑΤΩΝΕΙ. 
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΕΡΕΨΑΝ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ  ΠΡΟΣΔΟΚΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου