ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ :Πτώση αεροπλάνου: Κανένα ίχνος του πιλότου – Άκαρπες οι έρευνες

Μετά την πτώση του αεροπλάνου σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τις έρευνες από αέρος και θαλάσσης δεν εντοπίστηκε το παραμικρό. Ούτε κάποιο ίχνος του αεροσκάφους, ούτε και κάποιο σημείο ζωής του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά.
Οι έρευνες σταμάτησαν χθες αργά το απόγευμα. Νέες έρευνες άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα, ωστόσο και αυτές παραμένουν άκαρπες.


Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Newsit.gr ότι η πρόσκρουση του μικρού αεροσκάφους ήταν βίαιη, πρώτα χτύπησε στα νερά το φτερό και στη συνέχεια το μικρό αεροπλάνο αναποδογύρισε και χάθηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
Μαρτυρία που δυστυχώς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ευτυχή κατάληξη των ερευνών.
Πτώση αεροπλάνου: Κανένα ίχνος του πιλότου – Άκαρπες οι έρευνες | Newsit.grΟι μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο να πέφτει ενημέρωσαν άμεσα. Ξεκίνησε μεγάλη έρευνα με σκάφη του λιμενικού, δύτες, ψαράδικα που διαθέτουν μέσα απεικόνισης του βυθού, ενώ από αέρος συμμετείχε στις έρευνες και ένα ελικόπτερο super puma. Δυστυχώς αν και η περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος είναι γνωστή δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος του 47χρονου.
Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατοικεί με την οικογένειά του στην Πάτρα. Είναι πατέρας δύο παιδιών και είναι απόστρατος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου