ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Εκδήλωσημε θέμα «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – ΡευστότηταΕπιχειρήσεων»


Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Βιωσιμότητα – Προληπτική Αναδιάρθρωση – Ρευστότητα Επιχειρήσεων»,την Τετάρτη 23Ιανουαρίου2019 και ώρα 18.30στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου).
Η ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Δημήτριο Καμπούρη, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, εστιάζει στην παρουσίαση του θέματος της βιωσιμότητας και των εργαλείων παρακολούθησής της. Στην προληπτική αναδιάρθρωση, η οποία αναφέρεται στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην επιχείρηση σε πρώιμο στάδιο πριν εμφανιστούν σημεία αφερεγγυότητας. 


Στο θέμα της ρευστότητας που εξετάζεται κάτω από συνθήκες έντονης πιστωτικής ασφυξίας και στα πλαίσια της αναπροσαρμογής της πολιτικής του κεφαλαίου κινήσεως.
Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ειδικής έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία FBS (Financial Business Systems) με θέμα «Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Νομού Μεσσηνίας».
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου