ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: Ο Κ. Πελετίδης ξέρει «που πέφτει» το Μπεγουλάκι;


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, συμμεριζόμενος τα παράπονα των κατοίκων του Μπεγουλακίου για εγκατάλειψη της συνοικίας τους από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, δήλωσε:
«Με πρόσφατη ανακοίνωσή τους οι κάτοικοι του Μπεγουλακίου εξέφρασαν την δικαιολογημένη  απογοήτευση και οργή τους για την πρωτοφανή εγκατάλειψη και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, απέναντι στην περιοχή τους.
Πράγματι, μετά από επιτόπια έρευνα που έκανα με τους συνεργάτες μου, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και περιγραφή!
Ο δήθεν φιλολαϊκός Δήμαρχος του ΚΚΕ, έχει αφήσει στη μοίρα της μία από τις πολλές λαϊκές συνοικίες της Πάτρας: Αντί για άσφαλτο, χωματόδρομοι «βομβαρδισμένοι» με λακκούβες που παραπέμπουν σε σεληνιακό τοπίο και που δημιουργούν απροσπέλαστες λίμνες το χειμώνα και αποπνικτική σκόνη το καλοκαίρι. Η ζωή των κατοίκων του Μπεγουλακίου, έχει γίνει  πράγματι αφόρητη! 

Και η «κόκκινη» Δημοτική Αρχή όχι μόνο αδιαφορεί πλήρως, αλλά δίνει εδώ και τέσσερα χρόνια ψεύτικες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις για ασφαλτοστρώσεις και αναβάθμιση της συνοικίας.
Δυστυχώς, αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση επικρατεί στις περισσότερες γειτονιές και συνοικίες της Πάτρας! Και ας το πάρει χαμπάρι το «κόκκινο ρομπότ» του ΚΚΕ: Οι ανάγκες των δημοτών και των οικογενειών τους, δεν καλύπτονται, ούτε με …Βελισσάρη, ούτε με …σουβλάκια, ούτε με …πορείες.
Αλλά είναι γνωστό, ότι ο Πελετίδης, ούτε μπορεί, ούτε και θέλει να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των Πατρινών οικογενειών. Γιατί απλά θέλει να διαχειρίζεται και να διαδηλώνει τη μιζέρια.
Εμείς όμως έχουμε συγκεκριμένες λύσεις και ρεαλιστικό πρόγραμμα, για την αναμόρφωση όλων των εγκαταλελειμμένων περιοχών της πόλης και των πρώην Καποδιστριακών Δήμων, που έχουν απαξιωθεί και εγκαταλειφθεί από την απερχόμενη ηγεσία του ΚΚΕ στην Πάτρα.
Η επόμενη ημέρα θα χαρίσει επιτέλους στην Πάτρα, έναν Δήμο που όχι μόνο θα αφουγκράζεται και θα καταγράφει, αλλά κυρίως θα επιλύει τα προβλήματα των πολύπαθων γειτονιών και συνοικιών.
Η Πάτρα γυρίζει σελίδα, μπαίνει στη νέα εποχή.
Από τις 11 Φεβρουαρίου, ξεκινάμε! Όλοι μαζί, για την πόλη που αγαπάμε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου