ΠΑΤΡΑ : ΣΚΕΑΝΑ Ανακοίνωση για το Καρναβάλι


Συνάδελφοι,
Μετά από την σύσκεψη στην Περιφέρεια, την περασμένη εβδομάδα, η οποία συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κ. Χαράλαμπου Μπονάνου, όπου συμμετείχαν η Αστυνομική Διεύθυνση, η Διεύθυνση Υγείας, ο ΕΦΕΤ, το ΕΚΑΒ, το Τελωνείο το Χημείο του Κράτους και ο ΣΚΕΑΝΑ, αποφασίστηκε πως κατά το τριήμερο του Καρναβαλιού θα συγκροτηθούν μικτά κλιμάκια από όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, τα οποία θα διενεργούν ελέγχους καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου και τις 3 ημέρες.
Θα ελέγχονται:

1.       Οι πλανόδιοι πωλητές, που εκ του νόμου δεν έχουν άδεια να πωλούν τρόφιμα και ποτά καθώς και τα περίπτερα τα οποία απαγορεύεται να πωλούν αλκοόλ με βαθμό πάνω από 5%.
2.       Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα διαθέτουν έξω από τον αδειοδοτημένο χώρο τους  τρόφιμα, ποτά πλην των σερβιριζόμενων και υπαίθριες ψησταριές.
3.       Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που θα εγκαταστήσουν ηχεία μεγάλης έντασης στους εξωτερικούς χώρους.
4.       Όλα τα καταστήματα για νοθευμένα ποτά.
5.       Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που καταλαμβάνουν χώρο με τραπεζοκαθίσματα πέραν των εγκεκριμένων τετραγωνικών που ορίζει η αδειοδότησή τους.

Υ.Γ. Φορέστε τις καρναβαλικές κονκάρδες σας. Προστατέψτε το Καρναβάλι μας. Κινηθείτε στα πλαίσια του Νόμου, μην προκαλείτε και δημιουργείτε αθέμιτο ανταγωνισμό γιατί από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα και οι αιτίες γκρίνιας.
Θα έχουμε καλό καιρό, ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Η εστίαση περνάει την δυσκολότερη περίοδό της, με δεκάδες ελέγχους και οικονομικές υποχρεώσεις, η πίτα συρρικνώθηκε και οι επιχειρήσεις μας αυξάνονται, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι νομότυποι και να υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ μας γιατί όλοι έχουν μεγάλες οικονομικές ανάγκες και οικογένειες να θρέψουν καθώς και οικογένειες εργαζομένων που και αυτοί είναι οικογένειά μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου