ΠΑΤΡΑ : Οι λειτουργοί της υγείας ασπίδα στον κορονοϊό.

Τούτες τις δύσκολες ώρες για την χώρα και για την περιοχή μας ιδιαίτερα, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας, δίνουν - στην κυριολεξία - και την ψυχή τους.
Γιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου - γιατί πόλεμο έχουμε - προκειμένου να προασπίσουν την υγεία των συμπολιτών τους.
Συμπεριφέρονται με ξεχωριστό επαγγελματισμό και αυταπάρνηση. Ο φόβος - χωρίς καμμία αμφιβολία - είναι γι' αυτούς άγνωστη έννοια.
Ως ΝΟ.Δ.Ε. Αχαϊας τους εκφράζουμε το θαυμασμό μας, την ευγνωμοσύνη μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Καλούμε τους επιτελείς της υγείας να στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους αυτούς, να τους επιβραβεύουν και να τους στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.
Να τους καλούν να συμμετέχουν στις συσκέψεις των ημερών, να τους εκπαιδεύουν, να ακούν τις προτάσεις τους, που είναι σοβαρές και τεκμηριωμένες.
Την ώρα που όλες οι σχολικές δομές είναι κλειστές, ας επανεξετάσουν οι διοικούντες την υγεία στην περιοχή μας, την αναστολή των κανονικών αδειών σε ειδικές περιπτώσεις, όπως π.χ. όταν και οι δύο γονείς εργάζονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα και έχουν ανήλικα τέκνα.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
Ανδρέας Μαζαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου