Η Patras Stratego Team στην κορυφή του κόσμου !!!


Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν δύο παίκτες της ομάδας , που συμμετείχαν στη φετινή "24η Ολυμπιάδα Αθλημάτων Νόησης 2020 - 24th Mind Sports Olympiad 2020", η οποία διεξήχθη για πρώτη φορά διαδικτυακά.
Πιο συγκεκριμένα, στο αγώνισμα "Stratego Duel World Championship 2020", το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου, οι Θεοχάρης Λουλάκης και Δημήτρης Κοσμόπουλος πραγματοποίησαν το 1-2 στην τελική κατάταξη, κατακτώντας έτσι τόσο το Χρυσό όσο και το Αργυρό Μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα.
Αξιοσημείωτο ότι και οι δύο παίκτες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, με τον Θεοχάρη Λουλάκη να συγκεντρώνει συνολικά 64 βαθμούς έχοντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία, και τον Δημήτρη Κοσμόπουλο να συγκεντρώνει 62 βαθμούς με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε 6 διπλούς γύρους αγώνων.
 
Οι διακρίσεις για την ομάδα της PST όμως δε σταμάτησαν εκεί, καθώς το Σάββατο 29 Αυγούστου ήταν η ώρα για το αγώνισμα "Stratego Classic Olympiad Championship 2020", όπου ο Θεοχάρης Λουλάκης κατέκτησε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, συγκεντρώνοντας συνολικά 28 βαθμούς με 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα σε 6 γύρους.
Αξιόλογη πορεία πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Κοσμόπουλος στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπου ανάμεσα σε 22 συμμετέχοντες τερμάτισε στην 11η θέση της τελικής κατάταξης έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και συγκεντρώνοντας έτσι συνολικά 20 βαθμούς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου