ΠΑΤΡΑ : Σκληρές δηλώσεις Μπάρλου για «Ελέ», Λουμπαρδέα!

Η πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου στην θέση του Δημήτρη  Ελευθερόπουλου έχει θετική απήχηση στον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής

Ο Γιώργος Μπάρλος αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητικού επιτελείου για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας και η πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου στην θέση του Δημήτρη  Ελευθερόπουλου έχει θετική απήχηση στον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής

 

 Ο πρόεδρος της ομάδας με δηλώσεις του σήμερα στην εφημερίδα «Κόσμος» αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αλλαγή του τεχνικού επιτελείου και δήλωσε:  «Θέλησα το καλοκαίρι να δώσω μια ευκαιρία σε τρεις ανθρώπους που είχαν κίνητρο. Πιστεύω ότι  το ήθελαν, ήταν θέμα ικανοτήτων να τα καταφέρουν για να επιτευχθεί ο στόχος, κάτι που δεν το είδαμε όλο αυτό το διάστημα που  ήσαν στην ομάδα. Δεν μετάνιωσα για την επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των υπολοίπων.  Το κριτήριο μου είναι η μεγάλη μου πίστη στον Θεό και δεν θα αναλύσω το θέμα  που συνέβη στον  αγιασμό της ομάδας.  Δεν υπήρχε καμία βαρύτητα και καμία επιβολή στους παίκτες της ομάδας». 

Ο Γιώργος Μπάρλος για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στον Νίκο Λουμπαρδέα και τόνισε: «Ο  Νίκος Λουμπαρδέας δεν είχε καμία οργάνωση ως τεχνικός διευθυντής ως προς την δομή που έπρεπε να υπάρχει στην ομάδα. Αδιαφορία και άγνοια ευθύνης». 

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω στην αντίληψη του κάθε ανθρώπου και αυτό αποτυπώνεται παντού.  Άρα μιλάμε για μυαλά που θα διαχειριστούν το εγχείρημα  και όχι για πρόσωπά.  Είμαι επιχειρηματίας και αντιλαμβάνομαι τα πάντα. Άρα κυριάρχησε η ασάφεια και οι φθηνές δικαιολογίες.  Είμαι  αισιόδοξος για το ροτέισον που έγινε, μπορώ ενστικτωδώς να το αντιληφθώ. Ηρέμησα από την αβεβαιότητα που εξέπεμπαν σε εμένα και σε όλους. Διαχώριζαν παίκτες και πρόσωπα, είχαν χαθεί τα αποδυτήρια. Το κλίμα ήταν του μυαλού τους ότι ήταν καλό στην ομάδα. Δεν αξιολογήθηκαν οι υπάρχοντες παίκτες που είχαμε λόγω άγνοιας, αλλά συνεχώς υπήρχαν κρίσεις και από τους 3, Ελευθερόπουλο,  Βενετίδη, Λουμπαρδέα.  Άλλο τι νομίζεις πως είσαι και άλλο να είσαι. Και εμείς έχουμε την ψυχή να πάμε έως τέλους, αυτοί όχι. Και για αυτό αποφάσισα και για τους πέντε  το τέλος  τους από την Παναχαϊκή».

Και αναφερόμενος στην πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου τόνισε «Με έπεισε ότι είναι ο καλύτερος για τον πάγκο της Παναχαϊκής. Βαρύς, σοβαρός, με μυαλό».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου