ΠΑΤΡΑ / Κινηματογραφική Λέσχη : Δεν παραιτούμαστε!


 Αγαπητοί φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας,

Οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της δημόσιας υγείας, δεν επιτρέπουν στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας να λειτουργήσει και φέτος με τον ίδιο τρόπο που έχει λειτουργήσει στη διάρκεια των 42 χρόνων  της αδιάλειπτης παρουσίας της στα κινηματογραφικά πράγματα της πόλης .

 

Κάρτες, συνδρομές, σταθερές εβδομαδιαίες προβολές, μακρύτερη δέσμευση παρακολούθησης ταινιών και όλα όσα ξέρουμε να γίνονται στη λέσχη όλα αυτά τα χρόνια, πρέπει να αλλάξουν, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της λέσχης χρειάστηκε να πάρει την καθόλου  ευχάριστη απόφαση της μη εγγραφής μελών για απόκτηση κάρτας διάρκειας κάποιων μηνών, μέσα στο χρονικό ορίζοντα του οποίου, πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν.  Προγραμματισμός μηνών κάτω από τόσο αβέβαιες και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες, δε γίνεται. Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από 42 χρόνια, δεν ανακοινώνεται Πρόγραμμα Προβολών και  δεν γίνονται εγγραφές μελών. 

 Όμως!! Δεν παραιτούμαστε!  Δεν εγκαταλείπουμε την αγαπημένη και απολαυστική ψυχαγωγία που είναι ο κινηματογράφος.   Δηλώνουμε παρόντες και πρόθυμοι να υποβληθούμε σε «μικρές θυσίες αλλά με ασφάλεια» για να συνεχίσουμε τις προβολές.

Να είστε αισιόδοξοι και να είστε καλά! Μέχρι να ξαναβρεθούμε, ελπίζουμε σύντομα! Στα ίδια μέρη!

 Για την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

Ελένη Δάσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου