ΠΑΤΡΑ : Πρόσκληση εθελοντών για την εγκατάσταση της Δανής Στράτου στην Πειραϊκή Πατραϊκή



Το «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα» και η θεατρική ομάδα «Βιομηχανική» αναζητούν τριάντα άτομα ηλικίας έως 30 ετών, κατά προτίμηση φοιτητές ή απόφοιτους τμημάτων αρχιτεκτονικής ή θεατρικών σπουδών, για να συμμετάσχουν εθελοντικά το διάστημα 13-26 Οκτωβρίου 2020 στην εγκατάσταση της διεθνούς φήμης εικαστικού Δανάης Στράτου που θα γίνει σε χώρο του παλαιού εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής στην Πάτρα.

 Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία, την παρουσίαση και τη βιντεοσκόπηση της εγκατάστασης. Θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας σύνθετης δημιουργικής διαδικασίας, που συνδυάζει την έρευνα πεδίου με τις in situ εικαστικές εγκαταστάσεις και την οπτικοακουστική καταγραφή.

Η εργασία θα γίνεται στον χώρο του εργοστασίου σε κυλιόμενες βάρδιες και θα τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Η εγκατάσταση εντάσσεταιστην παραγωγή «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του καραγκιόζη» που υλοποιείται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο του έργου NeTT του προγράμματος Interreg Ελλάδα - Ιταλία 2014-2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα», τηλ. 2611810516, hello@mosaic-hub.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου