ΡΟΔΟΣ / Τραγωδία ανοιχτά της Λίνδου: Αδέλφια ηλικίας 15 και 13 χρονών (αγόρι και κορίτσι), τα δύο θύματα του δυστυχήματος

Τραγωδία ανοιχτά της Λίνδου: Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας

Τραγικό θάνατο βρήκαν πριν από λίγη ώρα ανοιχτά της Λίνδου, δύο νέα παιδιά, ενώ ένα τρίτο ακόμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» οι τρεις νέοι ηλικίας 16 έως 20 ετών, ήταν τουρίστες που είχαν έρθει στο νησί για διακοπές πριν από μερικές μέρες κι έκαναν θαλάσσιο σπορ με αλεξίπτωτο όταν ξαφνικά έσπασε το σκοινί που τραβούσε το αλεξίπτωτο τους, με αποτέλεσμα να πέσουν από μεγάλο ύψος σε βραχονησίδα που βρίσκεται ανάμεσα στους Πεύκους και τη Λίνδο. Το ΕΚΑΒ μετέφερε πριν από λίγη ώρα στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από αυτά τα παιδιά και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Αδέλφια ηλικίας 15 και 13 χρονών (αγόρι και κορίτσι), είναι τα δύο θύματα του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο. Αδελφός των δύο αδικοχαμένων παιδιών είναι και ο τρίτος νεαρός που επέβαινε στο αλεξίπτωτο, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τρία αδέλφια με τους γονείς τους βρισκόταν για διακοπές στο νησί και διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου