ΠΑΤΡΑ : Σύσκεψη για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής της Π.Ε. Αχαΐας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου  σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου, έπειτα από γραπτό αίτημα που είχε διατυπώσει ο ΣΚΕΑΝΑ, με σκοπό να αποσαφηνιστούν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς απορίες σε σχέση με την τελευταία ΚΥΑ που αφορά την εστίαση στο υγειονομικό επίπεδο 3, που βρίσκεται η Π.Ε. Αχαΐας.

 Βρισκόμαστε σε κρίσιμη υγειονομική καμπή και όλοι πρέπει να πάρουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Αυτό σημαίνει ότι ο επαγγελματίες θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες που ισχύουν από την πολιτεία, να τους εφαρμόζουν, ενώ δικό μας χρέος είναι να ανταποκρινόμαστε στην αποσαφήνιση σημείων των εγκυκλίων που επιδέχονται διαφορετικές ερμηνείες. Στόχος μας είναι από όλους μας να παραμείνουμε υγιείς”  δήλωσε ο  Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, ανοίγοντας τη συζήτηση.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αστυνομικός Διευθυντής  Αχαΐας - Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου, ο τομεάρχης Β  Κέντρου ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κούλης, η Διευθύντρια Περιφερειακής Δ/νσης Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας Εργασίας Βασιλική Σεϊντή, η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Δ.Ε Γεωργία Πλώτα, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Δ.Ε.Θεόδωρος Λάμπος, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας Σοφία  Συμεωνίδου, ο Προϊστάμενος Τμήματος  Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Π.Ε. Αχαΐας Αργύρης Αγγελόπουλος, και  Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αχαΐας Χρήστος Παπασημακόπουλος.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου