ΠΑΤΡΑ / Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Όσα λέω για την ομοφυλοφιλία είναι όσα υποστηρίζει η Αγία Γραφή και δεν είναι ούτε ρατσιστικά ούτε υποκινούν βία σε βάρος οποιουδήποτε»


 «ΑΘΩΟΣ! Αυτή είναι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ απόφαση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, αφού ‘όσα υποστηρίζω για την ομοφυλοφιλία είναι όσα υποστηρίζει η Αγία Γραφή οι κανόνες των οικουμενικών Συνοδων οι διδαχές των Αποστολών και των Πατέρων. Ασφαλώς και  δεν είναι ούτε ρατσιστικά ούτε υποκινούν βία σε βάρος οποιουδήποτε! 

 Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μία ακόμα φορά απέδειξε σήμερα ότι η υπεράσπιση αρχών και αξιών που εμπεριέχονται στο Ευαγγέλιο και την Χριστιανική διδασκαλία, επ΄ ουδενί στρέφονται κατά της αυτοδιάθεσης του ατόμου και του αναφαίρετου δικαιώματός του να διατηρεί οποιονδήποτε σεξουαλικό προσανατολισμό, πολύ περισσότερο δε, επ΄ουδενί αποτελούν προτροπή προς οποιαδήποτε μορφή βίας και ρατσισμού.

Όλοι γνωρίζουν ότι σε όλο μου το δημόσιο βίο, πάντοτε υπερασπίστηκα τις ηθικές αξίες του Χριστιανισμού και της Δημοκρατίας. Χάριν αυτών με έστειλαν στη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ οι πολίτες κοντά 30 χρόνια. Σε αυτές τις αξίες πιστεύει το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ του οποίου είμαι Προεδρος. Σε αυτό το πλαίσιο, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ... ούτε κρύφτηκα και ούτε έκρυψα ποτέ τις προσωπικές μου  πεποιθήσεις, που άλλωστε αποτελούν πεποιθήσεις για εκατομμύρια χριστιανούς.

Αλλά και ποτέ δεν αρνήθηκα την έκφραση της αντίθετης άποψης, πολύ περισσότερο, ποτέ δεν επεδίωξα τον παραμικρό φανατισμό ή το παραμικρό μίσος σε βάρος συνανθρώπων.  Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με τα πολιτικά, ούτε με τα Χριστιανικά μου φρονήματα.

 Ποτέ δεν αισθάνθηκα να αντιμάχομαι την διαφορετικότητα στον σεξουαλικό  προσανατολισμό ως δικαίωμα, παρά μόνο τον φανατισμό που προέρχεται από όσους επιδιώκουν τη σιωπή των Χριστιανών και των απόψεων που αυτοί εκφράζουν. Η ελευθερία του λόγου και των ιδεών αποτελούν θεμέλιο της Δημοκρατίας. Όπως και ο σεβασμός της πλειοψηφίας στη μειοψηφία… Θα συνεχίσω να ομιλώ τη γλώσσα της ειλικρίνειας και της αλήθειας με την οποία πάντα μιλάω και να υπερασπίζομαι τον εαυτό και τις αρχές μου σε κάθε βήμα, σε κάθε εποχή και απέναντι σε οποιονδήποτε, με τον σεβασμό και το θάρρος που ταιριάζει σε έναν πολιτικό που τιμάται τόσα πολλά χρόνια από τους Έλληνες πολίτες που ακόμα πιστεύουν στον ΘΕΟ, στην Πατρίδα, την Δημοκρατία και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου