Jet2: Νέα βάση στο Μπρίστολ με προορισμό την Καλαμάτα

Jet2: Νέα βάση στο Μπρίστολ  με προορισμό την Καλαμάτα

Με πτήσεις κάθε Τετάρτη από τον Απρίλιο

Μια νέα βάση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ ανακοίνωσε για την τουριστική περίοδο του 2021 η Jet2, με πτήσεις σε 33 προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Καλαμάτα, και τη Λέσβο να είναι ο δεύτερος προορισμός της από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο για Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της Jet2: «Ανακοινώνουμε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στη συνεχιζόμενη ιστορία επιτυχίας μας, με  την έναρξη πτήσεων και πακέτων διακοπών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, το οποίο θα γίνει η δέκατη βάση μας στο Ηνωμένο Βασίλειο».

 Πακέτα διακοπών

Η εταιρεία από χθες έθεσε πακέτα διακοπών και πτήσεις προς πώληση σε 33 προορισμούς από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα Summer 21, για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που μπορούν να επιλέξουν από 29 καλοκαιρινά hotspots – συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων και αποκλειστικών προορισμών από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ (Καλαμάτα και Λέσβος στην Ελλάδα, Σμύρνη στην Τουρκία και Costa de Almeria στην ηπειρωτική Ισπανία).  

Με 11 προορισμούς, επίσης προς πώληση για το χειμώνα 21/22, οι παραθεριστές στην περιοχή έχουν εξαιρετικές επιλογές και ευελιξία όταν πρόκειται να φτάσουν στους καλύτερους προορισμούς για ήλιο και σκι σε όλη την Ευρώπη, τα Κανάρια Νησιά και τη Μεσόγειο. 

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Jet2, περιλαμβάνει για το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων της από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ να πραγματοποιούν έως και 56 εβδομαδιαίες πτήσεις. 

Ένας στόλος τριών αεροσκαφών θα μεταφέρει πελάτες σε μια ευρεία επιλογή προορισμών σε όλη την ηπειρωτική Ισπανία, την Ελλάδα, τις Καναρίους Νήσους, τις Βαλεαρίδες Νήσους, την Τουρκία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Μαδέρα. «Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα κατά το πρώτο καλοκαίρι των δραστηριοτήτων μας από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, που αντιπροσωπεύει 450.000 θέσεις σε πώληση. Οι πρώτες πτήσεις μας θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ την 1η Απριλίου με την εναρκτήρια πτήση μας να είναι προς Lanzarote», ανακοίνωσε η εταιρεία.


Κάθε Τετάρτη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση απευθείας ή μέσω ενός ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, με την εμπορική ομάδα της εταιρείας να συνεργάζεται με ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία για να τους δώσει όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να πουλήσουν τα πακέτα διακοπών Jet2holidays και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να επισκεφθούν το trade.jet2holidays.com για να μάθουν περισσότερα.  

Και συνεχίζει η ανακοίνωση της εταιρείας: «Εκτός από την κράτηση και τα ταξίδια σε βραβευμένες πτήσεις και πακέτα διακοπών με προστασία ATOL από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ, οι πελάτες μπορούν πλέον να αποκτήσουν εμπειρία και να απολαύσουν την εξυπηρέτηση πελατών VIP. Η υπηρεσία VIP πελάτη περιλαμβάνει φιλικές ώρες πτήσεων και ένα γενναιόδωρο bonus 22kg σε αποσκευές σε μια πτήση μόνο για κράτηση με Jet2.com, η οποία κέρδισε πέντε βραβεία στα 2020 TripAdvisor Travellers Choice ® Βραβεία Airlines». 

Επιπλέον, η Jet2.com  αναγνωρίστηκε ως η μόνη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που έδωσε αμέσως επιστροφές χρημάτων χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις, έπειτα από έλεγχο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου (CAA). Η νέα βάση στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ σημαίνει μια σημαντική επένδυση για την περιοχή. Περισσότερες από  200 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν (πλήρωμα πτήσης και καμπίνας, μηχανικοί και προσωπικό εδάφους).

Η εταιρεία για την Ελλάδα θα έχει 12 προορισμούς. Για Καλαμάτα προβλέπονται στο πρόγραμμά της πτήσεις κάθε Τετάρτη. Οι υπόλοιποι προορισμοί της εταιρείας στην Ελλάδα είναι: Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο), Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Λέσβος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος  και Ζάκυνθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου