Ούτε προπονήσεις σε Super League 2 και Football League…

Χαρδαλιάς: Ούτε προπονήσεις σε Super League 2 και Football League…

Μόνο νε την Super League θα συνεχιστεί λοιπόν το ποδόσφαιρο στην χώρα μας, ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες ποδοσφαίρου της χώρας (επαγγελματικές ή μη) σταματούν την αγωνιστική τους δράση αλλά και τις προπονήσεις. Απομένει να δούμε τι θα γίνει όμως και σήμερα, κυρίως με την Super League 2…Από το Σάββατο λοιπόν, όπου η χώρα μας μπαίνει lockdown, τα σωματεία δεν θα μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις. Αναλυτικά όπως επισήμανε χθες (5/11) ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς: 
 «Όσον αφορά στον αθλητισμό επιτρέπεται η ατομική άθληση μόνο σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους και σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά αθλήματα όπως αντισφαίριση, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα και ποδηλασία και τα υπόλοιπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Επιτρέπεται, επίσης, η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (Super League) και της Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (Basket League), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (Champions League,  Europa League, EuroLeague, BCL) σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της UEFA, της FIBA και της Euroleague».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου