ΠΑΤΡΑ : Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εδώ και 10 μήνες έχει αλλάξει σελίδα. Η διαφορά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, η αλλαγή στη φιλοσοφία και η νοοτροπία που διέπει πλέον το σύλλογο είναι στοιχεία που αναγνωρίζονται σε συχνή βάση από το φίλαθλο κοινό αλλά και τον τύπο.
 
 
 Η ΠΑΕ λειτουργεί ουσιαστικά, με σωστή δομή διοικητικά αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι γεγονός που έχει φέρει την ηρεμία και την προσήλωση όλων στο στόχο. Όλα αυτά πηγάζουν και απορρέουν από την προσωπικότητα και τον τρόπο σκέψης του προέδρου μας ο οποίος σύμφωνα με το πατρινό περιοδικό V Press συγκαταλέγεται μέσα στα πρόσωπα “πρώτης γραμμής” που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία σε μία χρονιά δύσκολη όπως ήταν το 2020 που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά. Είναι εξάλλου ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί ότι το περιοδικό V Press δεν έχει αμιγώς αθλητική θεματολογία επομένως το γεγονός ότι δίνεται βαρύτητα στα έως σήμερα πεπραγμένα της ομάδας μας κάνει ακόμα πιο σημαντική την αναφορά και τονίζει την αντικειμενική ματιά του μέσου.

Χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα που επιλέγει τον πρόεδρο της ομάδας μας ως ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς αναφέρει: “Για την αποφασιστικότητα, την πρόθεση και τη διάθεση του να προχωρήσει “μέχρι το τέλος” για το καλό της ιστορικής ομάδας της Πάτρας, τα ηνία της οποίας ανέλαβε από τις 22 Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή ακριβώς λίγες μόλις ημέρες πριν ξεσπάσει η υγειονομική κρίση με την πανδημία του κορονοϊού. Δύσκολες εποχές κυρίως και για το ποδόσφαιρο αλλά η φίλαθλη και όχι μόνο πόλη περιμένει πολλά. Ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται από τα προβλήματα και είναι αποφασισμένος, όπως δηλώνει πως θα πάει μέχρι τέλους και μάλιστα μόνος του”.

Για την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι ιδιαίτερα τιμητικό που αναγνωρίζεται η συνολικότερη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2020 και κάθε μορφή αναγνώρισης μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο στο δρόμο της αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα από το V PRESS:

 24 Δεκ 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου