Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος

«Είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητο να διαφυλάξουμε την εθνική και προσωπική αυτοπεποίθηση, να πούμε τα δικά μας "μολών λαβέ" και “στώμεν καλώς” σε όσους μας θέλουν φοβισμένους , φτωχούς, διαιρεμένους και χωρίς ταυτότητα.

«Πιο γοργά, πιο αποφασιστικά ας γίνει η φυγή προς τα εμπρός, με τους άξιους , τολμηρούς και ικανούς».

Το πλήρες πρωτοχρονιάτικο μήνυμα έχει ως ακολούθως : 


 

Το 2021 ευχόμαστε να είναι χρόνια ανάλογη του 1821. Χρόνια που θα φέρει την απελευθέρωση μας από τα δεσμά του κορονοϊού καθώς και επίσης την πολυπόθητη εθνική κυριαρχία, 200 χρόνια μετά...

Το 2021 διορθώνοντας τα λάθη μας, διαγράφοντας τα ψέματα, απομακρύνοντας τους φόβους και ξαναβρίσκοντας την εθνική και ατομική αυτοπεποίθηση αφήνουμε τα χειρότερα πίσω μας και προχωράμε πιο γοργά πιο μπροστά...

Το 2021 ας πούμε τα δικά μας «μολών λαβέ» και «στωμεν καλώς» σε εκείνους που μας θέλουν φτωχούς, φοβισμένους και χωρίς ταυτότητα.

Ο προσωρινός θρίαμβος κάποιων εθνομηδενιστών - μαλιστανθρώπων δεν θα διαρκέσει πολύ ... ίδια θα’ ναι η κατάληξη και αυτών με των άλλων ... εκείνων που αδιαφόρησαν για το καλό του λαού και της πατρίδας.

Το 2021 ας είναι χρονιά νέων αγώνων και δημιουργικών προσπαθειών ... ας είναι πλημμυρισμένο από υγεία, αγάπη, αισιοδοξία, χαρά, ευτυχία και πίστη σ’ αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

 Και μπορούμε πολλά!  Το 2021 ας κινηθούμε πιο γοργά, πιο αποφασιστικά προς τα εμπρός, με τους άξιους, τολμηρούς και ικανούς».

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου