Σάλος με το ρεβεγιόν Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι: Αυστηροί έλεγχοι σε όσους επιστρέφουν από τα ΗΑΕ

Σάλος με το ρεβεγιόν Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι
Έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει στα κυβερνητικά στελέχη το γεγονός ορισμένοι διάσημοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στο Ντουμπάι για την παραμονή Πρωτοχρονιά καθώς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης.

Το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι το οποίο έχει παρουσιαστεί ως «covid-free» και υιοθέτησε και τουριστική καμπάνια για τις συγκεκριμένες μέρες προκειμένου να προσελκύσει τουρίστες, έχει δημιουργήσει αναστάτωση σε κυβερνητικούς παράγοντες.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης» σε κυβερνητική σύσκεψη που έγινε και για το Ντουμπάι, καθώς και για τα αυστηρά μέτρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάποιοι παράγοντες  χαρακτήρισαν «πρόκληση», το γεγονός ότι ορισμένοι διαφήμισαν το χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους στο Ντουμπάι, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες έμειναν αυτές τις γιορτινές ημέρες κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Καθώς και το γεγονός ότι ορισμένοι celebrities έκαναν περιηγήσεις με τζιπάκια 4Χ4 και με μοτοσικλέτες στην Κόκκινη Άμμο, της αραβικής αυτής χώρας, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες δεν μπορούσαν παραμονή Πρωτοχρονιάς να κυκλοφορήσουν μετά τις 22:00 το βράδυ.

Μεγαλύτερη πρόκληση χαρακτηρίστηκε όμως το γεγονός ότι οι… celebrities  δεν έφτανε ότι «δραπέτευσαν» αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι αλλά εμφανίζονταν και στα τηλεοπτικά πρωινάδικα και το διαλαλούσαν καμαρώνοντας επειδή αυτοί μπορούσαν να διασκεδάζουν.

Μόλις επιστρέψουν τους περιμένει αυστηρότατος έλεγχος και ίσως (εάν χρειαστεί) και αυστηρή καραντίνα, όπως ειπώθηκε στην κυβερνητική σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πολλοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Nammos Dubai, το «δίδυμο αδελφάκι» του Nammos της Μυκόνου.

Πηγή: Reader.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου