ΚΑΛΑΜΑΤΑ : 46χρονος λειτουργούσε παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της πόλης

Παράνομο οίκο ανοχής στο κέντρο της Καλαμάτας είχε οργανώσει και λειτουργούσε ένας 46χρονος και το βράδυ της Πέμπτης, σε ειδική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθησαν τόσο ο ίδιος όσο και δύο γυναίκες βουλγαρικής υπηκοότητας. Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, δεν παραβιάζονταν μόνο οι απαγορεύσεις περί κορωνοϊού, αλλά δεν υπήρχε και καμία άδεια δημόσιας υγείας που προβλέπονται από τη νομοθεσία, αλλά ούτε και οι γυναίκες διέθεταν βιβλιάρια υγείας. 

 

 Είχε βγάλει και… κάρτες
Τον τελευταίο μήνα υπήρχαν πληροφορίες στην Ασφάλεια ότι στην Καλαμάτα λειτουργούσε κρυφός και φυσικά παράνομος οίκος ανοχής. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 46χρονος, που για την Αστυνομία θεωρείται ιδιοκτήτης του παράνομου οίκου ανοχής, είχε αναρτήσει σχετικές αγγελίες σε σελίδες στο ίντερνετ, ενώ είχε μοιράσει και… καρτούλες σε υποψήφιους πελάτες.

Όλη αυτή η δραστηριότητα, όμως, έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για να μπουν στον παράνομο οίκο ανοχής.

Επ’ αυτοφώρω
Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, για να μπουν ήταν αστυνομικός να προσποιηθεί τον πελάτη και να κλείσει ραντεβού. Έτσι και έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή κλείσθηκε στα 60 ευρώ και το ραντεβού για το βράδυ της Πέμπτης.

Η επιχείρηση της Ασφάλειας Καλαμάτας εκτυλίχθηκε μετά τις 10.00 και ο αστυνομικός προσποιήθηκε κανονικά τον πελάτη, καθώς η νομοθεσία επιβάλλει ότι για να στοιχειοθετηθεί τέτοιο αδίκημα, οι συλλήψεις να γίνουν επ’ αυτοφώρω.

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα της οδού Αρτέμιδος στην Καλαμάτα, συνέλαβαν τον 46χρονο ως υπεύθυνο λειτουργίας του παράνομου οίκου ανοχής, μια 40χρονη από τη Βουλγαρία που εργαζόταν ως υπάλληλος του χώρου και μια 28χρονη από τη Βουλγαρία που παρείχε υπηρεσίες στους πελάτες.

Κατασχέθηκε το ποσό των 90 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα, προφυλακτικά, ενώ ο 46χρονος κατηγορείται και περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 3 σουγιάδες.

Παράλληλα, σε όλους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Στον 46χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και από 300 ευρώ σε κάθε γυναίκα.

Στους τρεις ασκήθηκαν διώξεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και ορίσθηκε τακτική δικάσιμος.

πηγή : tharrosnews.gr  της Βίκυς Βετουλάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου