Όλοι για τη Σόφη! Η 7χρονη κόρη του Αντώνη Κοβάτσεφ χρειάζεται τη βοήθειά μας


Τα πράγματα για όλους μας στην εποχή της πανδημίας είναι δύσκολα. Όμως για την 7χρονη Σόφη, κόρη του παλαιού παίκτη της Παναχαϊκής, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ολυμπιάδας Αντώνη Κοβάτσεφ, είναι δυσκολότερα!

 Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας έχοντας όγκο στον νωτιαίο μυελό. Το κόστος της επέμβασης για να σωθεί ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένειά της αδυνατεί να ανταποκριθεί.

Όλοι μαζί όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από ένα ευρώ ο καθένας να συνδράμει το κοριτσάκι θα σωθεί. Η ιστορία δημοσιοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Ερμή και χάρις την ευαισθησία συγκεκριμένων ανθρώπων.

Μάλιστα αναφορά έγινε από τα κανάλια Novasports στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ντέρμπι, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή: «Ένας αθλητής που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό Volley και έκανε καριέρα παίζοντας στον Παναθηναϊκό (480 συμμετοχές) και στον ΠΑΟΚ (60 συμμετοχές) ενώ αγωνίστηκε και στην Εθνική μας ομάδα (120 συμμετοχές) περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το κοριτσάκι του, η 7χρονη Σόφη.

αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας έχοντας έναν όγκο στον νωτιαίο μυελό που είχε προκαλέσει σκολίωση 130° στην σπονδυλική της στήλη η οποία με μια σειρά επεμβάσεων στην Γαλλία έχει μειωθεί στις 80° με την τοποθέτηση μεταλλικών λαμών ευθυγράμμισης και έπεται συνέχεια αφού η προσπάθεια μέσω αναγκαίων και υποχρεωτικών επώδυνων επεμβάσεων ενδομυελικής επεξεργασίας θα πρέπει να συνεχιστεί.

Όλη αυτή η επιβάρυνση της υγείας της μικρής Σοφίας έχει προκαλέσει μια νευροδερματική μελάνωση σε όλο το σώμα της με αποτέλεσμα να απαιτείται η τάχιστη μεταφορά της σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στο Miami και συγκεκριμένα στο "Jackson Memorial Hospital" για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες αποκατάστασης της υγείας της.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα συνδράμουν τα κανάλια Novasports, τα οποία σήμερα Κυριακή 14/02/2021 κατά την διάρκεια, πριν και μετά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού θα δημοσιοποιήσουν το θέμα και θα πραγματοποιήσουν έναν μαραθώνιο βγάζοντας αριθμό λογαριασμού και ανθρώπους οι οποίοι από τις θέσεις που κατέχουν μπορούν να αποτελέσουν κρίκο αυτής της τεράστιας αλυσίδας. Ευελπιστούμε να προσφέρουμε την βοήθειά μας στην οικογένεια για να αντιμετωπίσει αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος.

Το κόστος για το νοσοκομείο στο Miami ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ και η οικογένεια έχοντας ξοδέψει το όποιο οικονομικό απόθεμα είχε αδυνατεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να απαιτείται η βοήθεια όλων μας, ο καθένας όπως και με όποιο τρόπο δύναται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (IBAN): GR 6301108900000089060069229».

 ΠΗΓΗ sportin.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου