Νίκος Νικολόπουλος : Η “διαστροφή” ΜΚΟ και τα κυκλώματα πορνείας

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος που συμμετέχει στο νέο κίνημα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος προσήλθε σήμερα και κατέθεσε στην δικαιοσύνη όλες τις πληροφορίες που κατέχει και τις καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση του για τις παράνομες δράσεις των ΜΚΟ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε αποκαλύψει πολλές φορές στη Βουλή των Ελλήνων, τον αντεθνικό και ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ καθώς επίσης, ποτέ δεν παρέλειψε να ενημερώνει την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποστέλλοντας τις τεκμηριωμένες  κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις.

Σήμερα εξερχόμενος από τα ανακριτικά γραφεία δήλωσε στα Μ.Μ.Ε.:

«Εκλήθην από τον εισαγγελέα να απαντήσω σε πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα γύρω από την δράση των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων (ΜΚΟ) που έχει σημαδευτεί από πληθώρα παραβιάσεων της νομοθεσίας και από την ενθυλάκωση σε πολλές περιπτώσεις πολλών τεράστιων χρηματικών ποσών.

Πρέπει ο Ελληνικός λαός να γνωρίζει πως ήδη βρίσκονται στον εισαγγελέα 43 υποθέσεις με ΜΚΟ, που άρπαξαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα έστειλαν σε υπεράκτιες τράπεζες!

Σήμερα λοιπόν επανέλαβα όσα είχα αποκαλύψει στη Βουλή. Συγκεκριμένα κατέθεσα στην κυρία πταισματοδίκη, ότι από τις βασικές δραστηριότητες αυτών είναι και η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην εΕλληνική κοινωνία μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

«ΟΙ “άριστες” ΜΚΟ : από το ξέπλυμα χρημάτων στην έκνομη θεατρική “παιδεία”»

Σήμερα ο επικεφαλής του κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» κ. Γιώργος Τράγκας στο crash-radio έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για τη δράση παιδεραστών και παιδόφιλων που ψαρεύουν θύματα από τα ασυνόδευτα αθώα παιδιά μετανάστες, που δήθεν  τα φροντίζουν διαβόητες ΜΚΟ, τις οποίες επιβλέπουν εντιμότατοι και πέραν πάσης υποψίας  φίλοι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης πρωτοσέλιδα -σημερινά- Αθηναϊκών εφημερίδων, καθώς και πλήθος ιστοσελίδων αναφέρονται στην δράση παράνομων κυκλωμάτων αλλά και Διεστραμμένων νοσηρών κρατικών κλπ. θεσμικών αξιωματούχων του ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, που ενδεχομένως κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους σε καταγγελίες που δακτυλοδεικτούν εκείνους που βιάζουν κορμιά και ψυχές αθώων νέων παιδιών.

Επαναλαμβάνω λοιπόν ενώπιον σας, πως όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δημιουργούν την εντύπωση αν όχι βεβαιότητα ότι υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις και για την οικονομική διαχείριση κάποιων ΜΚΟ αλλά και για τις συνθήκες ασφάλειας των φιλοξενούμενων Ανηλίκων ασυνόδευτων παιδιών σε συγκεκριμένες δομές – ΜΚΟ στην Αθήνα και αλλού.

Επειδή το πρόσχημα που χρησιμοποιούν για την εκ’ του πονηρού προσέγγιση των ανήλικων ήταν και είναι τα προγράμματα θεατρικής παιδείας - πόρτα χρησιμοποιούνται ως παιδαγωγικό εργαλείο - όμως που φαίνεται ότι κάποιοι τα χρησιμοποίησαν για την εξυπηρέτηση άνομων σκοπών και ανηθικών πράξεων.

Για τούτο προτείνω η εισαγγελική έρευνα να εστιάσει και σε όσες ΜΚΟ έκαναν χρήση των προγραμμάτων θεατρικής παιδείας και μέσω των οποίων το κύκλωμα των διεστραμμένων Προσείλκυε ανήλικα παιδιά για να ικανοποιήσει τις ανήθικες σεξουαλικές επιθυμίες των μελών του.

Μετά λοιπόν από όλες αυτές τις αδιερεύνητες ομολογουμένως καταγγελίες που έφτασαν στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος πιστεύω ότι είναι καθήκον της δικαιοσύνης να διερευνήσει όλες τις ΜΚΟ που φιλοξενούν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Στοιχεία για το ποιες είναι αυτές οι ΜΚΟ μπορούν να δώσουν εκ της θεσμικής θέσεως των ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - ο οποίος προΐσταται του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ για τη μετανάστευση, ο Άκης Σκέρτσος - ο οποίος έχει την υψηλή εποπτεία «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ», καθώς και η Ειρήνη Αγαπηδάκη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ αυτών των δράσεων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου