Με τον αγώνα των Πατρινών και τις παρεμβάσεις του Νίκου Νικολόπουλου, προχωρά η ανάπλαση του Πλατανόδασου.

 Την Πέμπτη 11/3/2021 η Δημοτική Αρχή έδωσε στη δημοσιότητα με την επ’ τόπου παρουσία της, την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση και δημιουργία Πάρκου στις Δάφνες.

Μετά από 4 χρόνια απραξίας, από τη παραχώρηση του Πλατανόδασους στο Δήμο από το ΟΑΕΔ, εξαναγκάζεται η Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στη δημιουργία, ενός ακόμη νέου Πνεύμονα αναψυχής για τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» κ. Νίκος Νικολόπουλος, με παρεμβάσεις του διαχρονικά έχει προβάλλει το αίτημα για αξιοποίησή του.

Τόσο Κοινοβουλευτικά με την π.χ. από το 2018 Αναφορά προς Υπουργούς  (https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/10817256.pdf), όσο και πρόσφατα στον Δήμο με την από 9/2/2021 ερώτηση προς τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη, όπου η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» έθεσε το αίτημα της παραχώρησης της από τον Δήμο σ’ εμάς, για την ανεύρεση ιδιωτικών κεφαλαίων και αξιοποίησή της.

(https://www.neapatra.gr/?section=637&language=el_GR&itemid1541=2763&detail1541=1)  

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» οφείλουμε, να συμφωνήσουμε με τις διαπιστώσεις του Αντιδημάρχου Έργων κ. ΚΟΡΔΑ, για τη μέχρι τώρα εγκατάλειψή του από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και την μετατροπή του σε σκουπιδότοπο. Μόνο που και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν του κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ. Μια δημοτική αρχή κατώτερη των περιστάσεων για το μέλλον του Δήμου.

Ελπίζουμε μετά τη διαμόρφωση του Πλατανόδασους, να έχει διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο πάρκο αναψυχής και ψυχαγωγίας για του πολίτες, αντίστοιχο π.χ. του πάρκου Γουδέ στην Σπάρτη και όχι του Μίζερου Νότιου Πάρκου που χωρίς τσίπα ντροπής, διαφημίζει η Δημοτική Αρχή.        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου