ΠΑΤΡΑ : Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι


Μετά από πρόσκληση του προέδρου της Δημ. Τσακτσίρα συνεδρίασε διαδικτυακά η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι ο επικεφαλής της νεολαίας και ένας εκπρόσωπός της,  για να συζητήσουν Οργανωτικά Θέματα. Στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και συνιδρυτής του κινήματος Ν. Νικολόπουλος. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με γενική ενημέρωση από τον κ. Νικολόπουλο που αναφέρθηκε στην ευρεία αποδοχή του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα και στην ραγδαία οργάνωση πυρήνων.

 Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας κ. Δ. Τσακτσίρας ο οποίος στην εισαγωγή του αναφέρθηκε στην φιλοσοφία και την ουσία του Κινήματος λέγοντας «Η γένεση του κινήματός μας είναι αποτέλεσμα της βούλησης ευρείας μερίδας του ελληνικού λαού για αλλαγή και ανανέωση στη χώρα. Είναι η κοινή απόφαση των Ελλήνων να προχωρήσουν σε βαθύτατες τομές στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό αφήνοντας οριστικά πίσω τους τις παλιές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων. Είναι η εκπεφρασμένη επιθυμία τους για διεκδίκηση όλων των ελευθεριών που έχουν στερηθεί και για σεβασμό όλων των δικαιωμάτων τους που έχουν βιαίως καταπατηθεί. Ήδη το κίνημα παίρνει σάρκα και οστά από χιλιάδες συμπολίτες μας, που πιστεύοντας βαθιά στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα και στον υγιή πατριωτισμό κουράστηκαν να αντικρίζουν μια Ελλάδα διαρκώς ταπεινωμένη και «λυγισμένη» και την οραματίζονται στη θέση που της αξίζει,  αξιοπρεπή και περήφανη. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, βαθύτατα δημοκρατικό, πατριωτικό και ανθρωποκεντρικό θα πορευτεί με κυρίαρχο πολιτικό λόγο τη λογική και την ανθρωπιά.»  

Κατόπιν η συζήτηση περιστράφηκε σε αμιγώς οργανωτικά θέματα. Συμφωνήθηκε ο χώρος που θα στεγάσει τα γραφεία του κινήματος και στον οποίο θα διατεθεί μέρος για την Προσωρινή Διοικούσα στην Πάτρα και την Νεολαία. Ορίσθηκαν υπεύθυνοι συντονιστές τομεακών επιτροπών, υπεύθυνος Γενικής Γραμματείας και υπεύθυνος Τύπου. Αποφασίστηκε για την διευκόλυνση της  επικοινωνίας με φίλους και μέλη του κινήματος να αποκτηθούν επιπλέον τηλεφωνικές συνδέσεις στις οποίες να καλούν δωρεάν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών όποιοι επιθυμούν.  Ακόμα εκτός του ιστότοπου του κινήματος που ήδη είναι ενεργός ανακοινώθηκε η πρωτοβουλία του προέδρου της Διοικούσας που δημιούργησε blog ως ενός ακόμα μέσου παρέμβασης και σχολιασμού στα τεκταινόμενα καθώς και e-mail ενισχύοντας τις διαύλους επικοινωνίας με κάθε ενδιαφερόμενο.

Για την υλοποίηση των παραπάνω αναφορικά με την δημιουργία των καναλιών επικοινωνίας  με φίλους και μέλη του Κινήματος παραθέτουμε τα τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις  :

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6906179248,  6906179253

E-mail: el.antropoi@gmail.com,

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: (BLOG) https://el-anthropoi.blogspot.com

FaceBook: Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων - Συντονιστική Επιτροπή Αχαΐας

Πρόεδρος : Τσακτσίρας Δημήτρης,

Αντιπρόεδρος Α’ : Τσιμέκας Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Β’ : Σοφια Ηλιοπουλου ,

Γραμματέας : Αθανασίου Μαρία

Οργανωτικός  Γραμματέας    :   Σκαρπέλος  Ιωάννης,

Υπεύθυνος Τύπου:  Παπαματθαίνου Νίκος

Υπεύθυνος  Προγράμματος ΑΧΑΙΑΣ : Γατομάτης Παναγιώτης  

Πρόεδρος Νεολαίας : Χρήστος Καμπέρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου