ΠΑΤΡΑ : Διαμαρτυρία του ΣΚΕΑΝΑ στις σκάλες της Αγ. Νικολάου

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις σκάλες Αγίου Νικολάου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, για να απαιτήσει μαζικό εμβολιασμό των εργαζομένων και επιχειρηματιών του κλάδου, πλήρες άνοιγμα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους με επιδότηση ιονιστών, κεφάλαια επανεκκίνησης και με πλήρες ωράριο λειτουργίας, τηρουμένων πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται για την COVID-19.

 

Το σημείο της συγκέντρωσης επιλέχθηκε για συμβολικούς λόγους, γιατί ο ΣΚΕΑΝΑ θέλει να απευθύνει μήνυμα προς την πολιτεία και την κοινωνία, επισημαίνοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για επαναλειτουργία της εστίασης και εν γένει της αγοράς.

Ο σύλλογος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ανάγκη των πολιτών, για κοινωνικοποίηση και αποφόρτιση αποτελεί πλέον πλημμυρικό φαινόμενο σε όλη την χώρα. Τα μέτρα δεν απέδωσαν και πρέπει να βρεθεί άλλη προσέγγιση στο πρόβλημα, με επαναλειτουργία της αγοράς και επανεκκίνηση της οικονομίας

«Μπαίνουμε στον 6ο μήνα και οι οικογένειες μας καθώς και οι οικογένειες τω εργαζομένων μας ζουν με επιδόματα και είναι επιτακτική ανάγκη η κάθε κοινωνική συνέργεια για να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου