Οι «Κώστηδες» της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας

 

Η Πάτρα είναι παντού στις εκλογές των Αθλητικών Ομοσπονδιών!  Μετά τον Βασίλη Διαμαντόπουλο, που εξελέγη πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τον Τάσο Χρυσανθόπουλο, ο οποίος από αύριο θα είναι και με τη βούλα ο νέος διοικητικής ηγέτης της ελληνικής τοξοβολίας και τον Γιάννη Παυλάκη, που εξελέγη μέλος στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σειρά προχθές πήραν δυο ακόμη πατρινοί, αυτήν την φορά για την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Ο λόγος για τους Κώστα Γεωργόπουλο και Κώστα Καλογερόπουλο, οι οποίοι θα είναι στο πλευρό της νέας προέδρου Νίκης Αναστασίου (πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί της συγκεκριμένης Ομοσπονδίας). Οι εκλογές εξελίχθηκαν σε θρίαμβο της «Κίνησης Φίλων Ιστιοπλοΐας», καθώς η συγκεκριμένη παράταξη εξέλεξε τα 41 από τα 42 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του νέου Δ.Σ. και των Επιτροπών!

Η Νίκη Αναστασίου (πρώην γενική γραμματέας της ΕΙΟ) έλαβε 57 ψήφους έναντι 26 του Ιωάννη Παπαδημητρίου και 25 του Λάζαρου Τσαλίκη, σε μια ψηφοφορία που έγινε ηλεκτρονικά και στην οποία συμμετείχαν 110 εκπρόσωποι σωματείων. Ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών ήταν μεταξύ των νικητών, με τον Κώστα Γεωργόπουλο (που πρώτευσε σε ψήφους) και τον Κώστα Καλογερόπουλο (που εξελέγη στην Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας) να διαπρέπουν. Οι δυο άνδρες έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν ικανοποιημένοι και υποσχέθηκαν να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο στην Ελληνική ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. «Ο νέος Νόμος του υπουργού κ. Αυγενάκη έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μπουν νέοι άνθρωποι στα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και να γίνει ανανέωση», δήλωσε ο Κ. Γεωργόπουλος.

πηγή : pelop.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου