ΠΑΤΡΑ : Η ΔΕΥΑΠ απέκτησε το δικό της κτίριο


 Υπογράφηκε σήμερα από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέα Παπανικήτα το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου που θα στεγαστεί η ΔΕΥΑΠ. Πρόκειται για διώροφο κτίριο, με υπόγειο και χώρους κύριας χρήσης 3.400 τ.μ., σε οικόπεδο περίπου τριών στρεμμάτων, στην πλατεία επί της οδού Γλαύκου, που είχε ανεγερθεί για τη στέγαση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας η οποία έχει τεθεί σε εκκαθάριση. 


 

 

Η αγορά έγινε κατόπιν συμμετοχής της ΔΕΥΑΠ σε δημοπρασία, που διενεργήθηκε από την PQH ΕΝΙΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Α.Ε., υπεύθυνη εκκαθάρισης της Τράπεζας.

Μετά τη σημερινή υπογραφή, είναι ζήτημα χρόνου η μεταφορά των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ στο δικό τους κτίριο, ενώ ο κ. Παπανικήτας δήλωσε: «Σήμερα δικαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων, για μεταστέγασή τους, αφού η ΔΕΥΑΠ όχι μόνο θα μεταφερθεί σε άλλο κτίριο, αλλά θα εγκατασταθεί στο δικό της «σπίτι». Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς το κτίριο που αγοράστηκε, διασφαλίζει αξιοπρεπείς όρους εργασίας του προσωπικού και της διοίκησης και βελτιώνει τους όρους εξυπηρέτησης των πολιτών.

Το ακίνητο αγοράστηκε με χρήματα της ΔΕΥΑΠ και είναι απόδειξη ότι όταν οι εργαζόμενοι διεκδικούν, οι διοικήσεις συνεργάζονται και ασκούν ορθολογική διαχείριση, το αποτέλεσμα είναι πάντα επωφελές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου