"ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ " ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ : Εκτάκτως αύριο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη τρεις υπουργοί

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στην Κοζάνη.

Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, (φωτο)στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και ακόμη ένας στην Κοζάνη.

Το κλιμάκιο αποτελείται από υπουργούς υψηλού επιπέδου και εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει το Μεγαρο Μαξίμου στον μετριασμό των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τρεις αυτές περιοχές για την χθεσινή απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή. 

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί αύριο το πρωί ο αναπληρωτής   Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ο οποίος θα κάνει συναντήσεις τόσο με τον περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας Νεκταριο Φαρμάκη όσο και τον Δήμαρχο Πατρεων Κώστα Πελετίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στις 9 αύριο θα βρεθεί στο Δημαρχείο  ενώ στην συνέχεια θα γίνει σύσκεψη με τους φορείς της πόλης στο Επιμελητήριο Αχαϊας.

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αύριο Κυριακή 04/04/2021 θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Αχαϊας ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη στις 10 πμ με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Αχαΐας και τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ.

Στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου