Μεταξύ μας…

 ***Το ποσό των 10.000 ευρώ εισπράττει  μηνιαίως ο ΟΛΠΑ για τον ελλιμενισμό του κρουαζιερόπλοιου  «Queen of the Oceans», ( που είναι αραγμένο  στο Βόρειο λιμάνι της πόλης ήδη από τον περασμένο Ιούλιο) και  κοντεύει να κλείσει χρόνο  περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι επιδιορθώσεις.

Καθόλου περίεργο καθώς η Πάτρα είναι από τα φθηνότερα λιμάνια σε διεθνές επίπεδο για παρκάρισμα και πλοίων τέτοιου εκτοπίσματος !!

*** ΤΙ θυμηθήκαμε τώρα… Τι να γίνονται τα …καλόπαιδα που είχαν σαπίσει στο ξύλο ένα εργαζόμενο του Μετρό? Ανησυχούμε αν πήραν …και άλλο πτυχίο ξένης γλώσσας !

*** Γιατί υποπτεύομαι ότι η πολύκροτη υπόθεση με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες  των αθλητών και αθλητριών της Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής  πάει να πέσει στα πολύ μαλακά,  αν όχι και να ξεχαστεί ;

*** Ομόφωνη Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει ότι : « θεωρεί την κατάληψη και παρεμπόδιση εισόδου σε κτίρια, σε συνθήκες Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας,  παράνομη ενέργεια, αντιδημοκρατική πράξη και παραβίαση του Πανεπιστημιακού Ασύλου και αυτοί που καταλαμβάνουν χώρους του Πανεπιστημίου συμβάλλουν ηθελημένα ή άθελά τους στην εξασθένιση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και θεσμών, ενημερώνει ότι τέτοιες ενέργειες θα έχουν ως συνέπεια τη διακοπή στη λειτουργία στους υπό κατάληψη χώρους  και θα λαμβάνονται μέτρα που προβλέπει ο Εσωτερικός Κανονισμός του Πανεπιστημίου Και  καλεί όλη τη Πανεπιστημιακή Κοινότητα να διαφυλάξει το δικαίωμα στην έκφραση διαφορετικών απόψεων και την υποχρέωση σεβασμού του Πανεπιστημιακού Ασύλου από όλους».

Ο αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου