ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ : Ερχεται το ΙΕΚ ΣΒΙΕ

Σε επιβεβαίωση της κινητικότητας, για την οπ
oία εχουμε καταγράψει ότι παρατηρείται oσο αφορά το ιστορικό εμπορικό κέντρο της Πάτρας,  σημειώθηκε άλλη μία εξέλιξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  Ερχεται στην πόλη το γνωστό ΙΕΚ ΣΒΙΕ το οποίο θα εγκατασταθεί επί της οδού Αγίου Ανδρέου 95 , όπου ενοικίασε  πολυώροφο και μεγάλου εμβαδού νεοκλασικό κτίριο στο οποίο  άρχισαν και βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη εργασίες διαμόρφωσης.

Το κτίριο με εντυπωσιακή πρόσοψη και μεγάλη περίτεχνη βαριά μεταλλική  πόρτα  εισόδου ήταν  κενό, ενώ μέχρι τον Ιούλιο του 2008 στέγαζε το κατάστημα Ηοndos Center, το οποίο μετακόμισε στην οδό Ερμού.

 

 

 

 




Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ αυτές της μέρες βρίσκεται και σε αναζήτηση προσωπικού, δημοσιεύοντας σχετική  αγγελία, για διάφορες ειδικότητες ώστε να στελεχωθεί αναλόγως σε όλους τους τομείς.

Το κτίριο ανήκει σε  μέλος οικογένειας  παλαιού Πατρινού εμπόρου που δραστηριοποιείτο  πολλά χρόνια στον ίδιο δρόμο.

Παράγοντες με εμπειρία και γνώση της πατραϊκής αγοράς χαρακτηρίζουν την επένδυση αυτή ως μεγάλης  σημασίας  για το χώρο της εκπαίδευσης  αφ΄ ενός και  αφ΄ ετέρου ενδεικτική του δυναμικά αναπτυσσόμενου  προφίλ  της Πάτρας και ως περιφερειακού εκπαιδευτικού αστικού κέντρου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου