Ώρα Πατρών: Μαύρο Πάσχα για 145 εργαζομένους της κοινωφελούς εργασίας


Για άλλη μια φορά έκανε την ανάγκη φιλοτιμία η δημοτική αρχή Πελετίδη για να επαναπροσλάβει με δικαστική απόφαση 145 εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας που είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη.

 

 

 

 

 

 

Από τους πύρινους λόγους πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019 στα σκαλιά των δικαστηρίων, ότι θα τους επαναπροσλάβουν, με κλείσιμο των υπηρεσιών του δήμου έως το δεν μπορούμε να σας προσλάβουμε γιατί δεν μας αφήνει η νομική υπηρεσία ένας δρόμος «εκλογές».

Αφού υφάρπαξαν ψηφοθηρικά τους ψήφους των εργαζομένων πουλώντας ελπίδα, στη συνέχεια βρήκαν φτηνές δικαιολογίες. Άλλωστε στο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/4 σε ερώτηση της Ώρας Πατρών γιατί καταψήφισαν στην οικονομική επιτροπή την στήριξη άλλης ομάδας εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας για τη δικάσιμο, ο κ. Δήμαρχος αφού μίλησε εφ’ όλης της ύλης και αφού καταράστηκε το σύστημα στο τέλος είπε ότι δεν τους προσλαμβάνουμε.

Πάντως ότι θα άφηναν την ομάδα των 145 εργαζόμενων που τους υποχρέωσε το δικαστήριο να προσλάβουν πριν ενάμιση μήνα απλήρωτους το Πάσχα, τέτοιο καψόνι πραγματικά ξεφεύγει κάθε σοβαρής λογικής και ανάγεται στο χώρο της φαντασίας.  Η παράταξή μας έθεσε το θέμα πληρωμής τους κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 28/4 και έλαβε διαβεβαίωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ότι έχει ενταχθεί στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού και ότι θα έχει θετική έκβαση. Η βαθιά συντηρητική πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης και το δόγμα όποιος δεν είναι μαζί μας είναι απέναντι, εφαρμόζεται κατά γράμμα...

Καλό Πάσχα κ. Πελετίδη και μέλη της Δημοτικής αρχής.

Καλή Ανάσταση εργαζόμενοι. Καλή Ανάσταση Πατρινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου