Π.Ε. Λευκάδας: 170 ‘χαμόγελα’ μετά το 3ο «Ραντεβού στο Διοικητήριο» - Όλα τα ράπιντ τεστ αρνητικά!


Εξαιρετική ήταν η ανταπόκριση των Λευκαδιτών και στο 3ο «Ραντεβού στο Διοικητήριο», αφού 170 πολίτες προσήλθαν σήμερα (20/5/2021) το πρωί, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ., μπροστά από το Διοικητήριο της Π.Ε. Λευκάδας, για δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid test)

Όπως και στα προηγούμενα «Ραντεβού», και αυτή τη φορά ήταν όλα τα τεστ αρνητικά.

«Παράλληλα με την Επιχείρηση ‘Γαλάζια Ελευθερία’ που είναι σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Π.Ε. Λευκάδας συνεχίζουμε ακατάπαυστα τις προσπάθειές μας για περιορισμό της διασποράς του ιού.

 




Οι συχνές δωρεάν μαζικές δειγματοληψίες είναι ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα μας, ώστε τα νησιά μας –η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός – να είναι απόλυτα θωρακισμένα απέναντι στον κορωνοϊό, και έτοιμα να υποδεχθούν την τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι με απόλυτη ασφάλεια» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο οποίος υποβλήθηκε και ο ίδιος σε ράπιντ τεστ.

 

Το «Ραντεβού στο Διοικητήριο» για ράπιντ τεστ διοργανώθηκε από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

 

Οι ειδικές Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟμΥ) δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο πρόληψης της Δημόσιας Υγείας λόγω έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, και είναι έργο ΕΣΠΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου