«Φάμπρικα» απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Πατρέων για τα Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς.

 

 Στην τελευταία ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» στις 10/5/2021 για τα αδέσποτα στο Δήμο Πατρέων, εγκαλούσα το Δήμαρχο Πατρέων γιατί τόσα χρόνια δεν προχωρούσε στη σύναψη σύμβασης με Κτηνίατρο.

Ευχαριστώ φίλους μου που μόλις διάβασαν την ανακοίνωση, διαβίβασαν τις αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια του Δήμου και με τις οποίες, τα τελευταία χρόνια στηθεί μια «Φάμπρικα» απευθείας αναθέσεων στο Δήμο Πατρέων έργων και υπηρεσιών.   

 Συγκεκριμένα για τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Περισυλλογής και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων στο Δήμο Πατρέων, η Δημοτική Αρχή Πελετίδη τα τελευταία τρία χρόνια έχει δαπανήσει πάνω από 100.000€ με απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένη κτηνίατρο.  

Και το ερώτημα που γεννάται είναι τα εξής:

Ø Γιατί κύριε Πελετίδη δεν κάνετε Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό;

Ø Τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που περισυλλέγονται και στειρώνονται, σε ποια δομή μεταφέρονται μετά τα τρία τελευταία χρόνια; 

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σύντομα θα επανέλθουμε στο πάρτι που έχει στηθεί με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, καθώς και για το Κυνοκομείο.

Είμαστε ξεκάθαροι όπως κάνουμε πάντα. Απαντήσεις θα δοθούν είτε το θέλετε, είτε όχι, όσο κι αν προσπαθείτε να τις αποφύγετε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου