Έγραψε ιστορία η Σάκκαρη και πρόκριση στους «4» του Roland Garros

Έγραψε ιστορία η Σάκκαρη και πρόκριση στους «4» του Roland Garros (vids) 


Παγκόσμια Μαρία Σάκκαρη και εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros! H Eλληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 σετ της Σβίατεκ κι έγραψε ιστορία με την πρόκριση στους «4» όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Kρεϊτσίκοβα το απόγευμα της Πέμπτης.

Και η Μαρία το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, κερδίζοντας την Πολωνή με 2-0 σετ (6-4, 6-4) σε μία ώρα και 37 λεπτά. Κέρδισε χωρίς να χάσει σετ το σημαντικότερο ματς της καριέρας της, απέναντι στην περσινή νικήτρια που δεν είχε χάσει... σετ στο τουρνουά για 11 συνεχόμενα ματς! Και πλέον μπορεί να ονειρεύεται τον τελικό του Σαββάτου καθώς η αντίπαλός της στα ημιτελικά, η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, είναι σαφώς πιο βατή αντίπαλός από την εξαιρετική Σβίατεκ.

Αυριο  την περιμένει το Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης, η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, με την οποία η Μαρία έχει παίξει δύο φορές και έχει ηττηθεί χωρίς να πάρει σετ. Η πρώτη ήταν το... μακρινό 2014 σε τουρνουά των juniors στο Τόρουν (2-0), ενώ η δεύτερη ήταν φέτος, στην μοναδική τους μονομαχία σε επίπεδο WTA, στο Ντουμπάι, όπου και πάλι η Τσέχα επικράτησε με 2-0 σετ.

Ο αγώνας αναμένεται να αρχίσει στις 18:00 ή και πιο μετά, καθώς θα προηγηθεί στις 16:00 ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των Παβλιουτσένκοβα και Ζίντανσεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου