ΠΑΤΡΑ : Διαγωνισμός από την ΕΤΑΔ για την εκμίσθωση διατηρητέου στην Πάτρα

ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση διατηρητέου στην Πάτρα
Τo ακίνητο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη σε οικόπεδο εμβαδού 458,65τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο εμβαδού 226 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 361 τ.μ και Α’ όροφο εμβαδού 361 τ.μ.

Διαγωνισμό για την εκμίσθωση διώροφου διατηρητέου κτιρίου στην Πάτρα προκηρύσσει η ΕΤΑΔ.

 

 

 

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. προχωρά στην προκήρυξη της διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, (κωδικός διαγωνισμού Q7336), για την εκμίσθωση διώροφου διατηρητέου κτιρίου, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας-πρώην Νομαρχία.

Τo ακίνητο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη σε οικόπεδο εμβαδού 458,65τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο εμβαδού 226 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 361 τ.μ και Α’ όροφο εμβαδού 361 τ.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου