Μεταξύ μας…

*** Όπως ήδη γράψαμε ο Πατρινός  έμπειρος δημοσιογράφος Μιχάλης Βασιλάκης αναλαμβάνει καθήκοντα προϊσταμένου του κλιμακίου Δυτικής Ελλάδος της ΕΡΤ με έδρα την Πάτρα.
 
 Η διαδικασία της επιλογής, ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό υποψηφίων, μετά από προκήρυξη εκδήλωσης  ενδιαφέροντος, ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα είναι οριστικό. Καθήκοντα θα αναλάβει άμεσα. Η εξέλιξη αυτή συνδυάζεται  με πρόθεση και σχέδιο της διοίκησης της ΕΡΤ να αναβαθμίσει τον  Σταθμό της Δυτικής Ελλάδος σε τηλεόραση και  ραδιόφωνο.  Ο Μιχάλης Βασιλάκης, όπως είναι γνωστό,  ανήκει σήμερα στο συντακτικό δυναμικό της εφημερίδας Πελοπόννησος  από την οποία βέβαια αναμένεται πλέον να αποχωρήσει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του και είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρει γιατί έχει τα προσόντα, τις προϋποθέσεις και κυρίως την προσωπικότητα και το κύρος που χρειάζονται  σε τέτοια θέση μεγάλης ευθύνης.

*** Ποιός είναι: Ο Μιχάλης Βασιλάκης πολιτικός συντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» καλύπτει  κυρίως το ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και πρόεδρος του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ.  Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε περιφερειακούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η πιο πρόσφατη συνεργασία ήταν με το Ionian TV, όπου είχε την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκπομπής έρευνας «Άνω Τελεία».  Διετέλεσε Διευθυντής Επικοινωνίας – Μάρκετινγκ και Χορηγιών του Οργανισμού «Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006».

 *** Η ΕΡΤ στην Πάτρα στελεχώνεται σήμερα συνολικά από 23 άτομα, τεχνικό, διοικητικό και δημοσιογραφικό προσωπικό.  Ο σταθμός έχει μεγάλη ιστορία, στην οποία θα αναφερθούμε εκτενώς με άλλη ευκαιρία. Ιδρύθηκε αρχικά ως ραδιοφωνικός το 1950 επί δημαρχίας Νίκου Βέτσου ενώ από το 1985 συστάθηκε  και το τηλεοπτικό συνεργείο.. Ο  Μιχ. Βασιλάκης διαδέχεται, με αυξημένες αρμοδιότητες, την δημοσιογράφο  Νίκη  Παπαδούλα που εκτελούσε χρέη προϊσταμένης, συνεπικουρούμενη από τον Γιάννη Παντελόπουλο όσο αφορά το ραδιόφωνο. Τα τελευταία χρόνια στη θέση αυτή υπηρέτησαν επάξια , μεταξύ άλλων, μέχρι την συνταξιοδότησή τους, οι δημοσιογράφοι  Ανδρέας Αδαμόπουλος (ραδιόφωνο ) και  Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος (τηλεόραση) ενώ ηδη από πολλά χρόνια πρίν την δεκαετία του 1980 προϊστατο ο βετεράνος πρωτοπόρος Γιώργος Πέρπερας που έγραψε την δική του μεγάλη πορεία.


*** Κυκλοφόρησε από τη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς, το βιβλίο της Σοφίας Καυκοπούλου “Συνοπτική ιστορία της Πάτρας κατά τη βυζαντινή περίοδο και τη φραγκοκρατία”.Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το βιβλίο είναι ήδη διαθέσιμο  από το βιβλιοπωλείο Nouveau, Καραϊσκάκη 146.

*** Συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Λογοτεχνών υπό την προεδρία του προέδρου του Λεωνίδα Μαργαρίτη το οποίο εξ αιτίας των υγειονομικών μέτρων δεν είχε συνεδριάσει έκτοτε μετά την εκλογή του και τη συγκρότησή του σε Σώμα .Στο μεταξύ χρονικό διάστημα απεβίωσε, θύμα της πανδημίας, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Λεωνίδας Καρνάρος και ως εκ τούτου ήταν αναγκαία η εκλογή νέου αντιπροέδρου. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή με παμψηφεί απόφαση του, την πρόταση του προέδρου του και ανέθεσε τα καθήκοντα του αντιπροέδρου

του Δ.Σ. στον συγγραφέα Σταύρο Ιντζεγιάννη. Κατόπιν τούτου το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε ως ακολούθως: Πρόεδρος: Λεωνίδας Μαργαρίτης Αντιπρόεδρος: Σταύρος Ιντζεγιάννης Γενική Γραμματέας :Χριστίνα Παπανικόλα Ειδική Γραμματέας :Μάρθα Βασκαντήρα Ταμίας :Χρήστος Γεωργακόπουλος Έφορος Εκδηλώσεων: Φώτιος Δημητρόπουλος Υπεύθυνος Τύπου: Χριστίνα Κόκκοτα

 

*** Είσοδο στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των ταχυμεταφορών, ανακοίνωσε  η οικογένεια  Μαρινάκη. Για το σκοπό αυτό ολοκληρώνεται η εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στην εταιρία ταχυμεταφορών COURIER CENTER που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1997 και σήμερα διαθέτει ένα στόλο άνω των 200 οχημάτων που κάθε μήνα παραδίδουν περισσότερα από 400 χιλιάδες πακέτα εξυπηρετώντας μικρούς και μεγάλους λιανέμπορους. Πρόκειται για μία εταιρία που συνεχώς εξελίσσεται τεχνολογικά παρέχοντας πολλές και ευέλικτες υπηρεσίες προς το πελατολόγιό της. Μέσα από την ένταξή της στο άρμα του Ομίλου θα επεκταθεί σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.

*** Η χαρισματική  ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου  μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι, που πριν τρία χρόνια απέκτησε τον Μάξιμο, περιμένει κοριτσάκι. Η Αθηνά Οικονομάκου που ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη Θέση μου», τώρα ξεκουράζεται και απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο σπίτι με τον γιο και τον σύζυγό της. Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμές της καθημερινότητας της ενώ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

Ο αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου