Βρετανοί τουρίστες τέλος! Το Λονδίνο δεν αλλάζει τίποτα στην πορτοκαλί λίστα που είναι και η Ελλάδα

Η κυβέρνηση Τζόνσον δεν αλλάζει τίποτα στη λίστα των πορτοκαλί χωρών ,στην οποία περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι τους Βρετανούς τουρίστες για φέτος τους ξεχνάμε.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία EasyJet χαρακτήρισε «τεράστιο πλήγμα» την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να αφαιρέσει την Πορτογαλία από τη λίστα των «πράσινων χωρών», για τις οποίες δεν απαιτείται οι ταξιδιώτες να μπαίνουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους. Η εταιρεία τόνισε ότι η κυβέρνηση με τους χειρισμούς καθιστά αδύνατο για τους αερομεταφορείς να σχεδιάζουν τα δρομολόγιά τους.

Η EasyJet ανέφερε ότι ενημερώθηκε προφορικά σήμερα από το υπουργείο Μεταφορών για αυτήν την απόφαση. Διαπίστωσε επίσης ότι δεν θα προστεθούν άλλες χώρες στην «πράσινη» λίστα, κάτι όπως υπογράμμισε «είναι παράλογο», δεδομένου ότι σε όλη την Ευρώπη μειώνονται τα κρούσματα της Covid-19.
«Η απόφαση αυτή ουσιαστικά αποκόπτει το Ηνωμένο Βασίλειο από τον υπόλοιπο κόσμο», υπογράμμισε στην ανακοίνωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου