Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές

Η χθεσινή φωτιά η έκταση που πήρε και έφτασε έως την Εγλυκάδα πρέπει να αφυπνίσει όλους τους αρμόδιους φορείς και να  προβληματίσει.

Ο επικεφαλής της Ώρας Πατρών Γιώργος Ρώρος με τα μέλη του συντονιστικού Ηλία Κωνσταντάτο και τη διαμερισματική σύμβουλο του ανατολικού διαμερίσματος Τούλα Μπαϊρακτάρη επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές. 
 Ο Γιώργος Ρώρος συνομίλησε με τον Δήμαρχο Πατρέων τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος καθώς και με προέδρους συλλόγων και φορέων των περιοχών.
Μέλημά μας αυτή την ώρα είναι η πολιτεία, ο δήμος να βρεθεί κοντά στους δοκιμαζόμενους κατοίκους, να προχωρήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και έμπρακτα να συμπαρασταθούν. Θέλουμε να συγχαρούμε τις δυνάμεις που συντέλεσαν στον περιορισμό και την κατάσβεση της πυρκαγιάς πυροσβεστική, αστυνομία, ΕΚΑΒ όλους τους φορείς αλλά και τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν.
Τέλος θα πρέπει να προχωρήσουν, άμεσα οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς σε διάλογο, ώστε να ερευνήσουν επακριβώς τα αίτια. Η φωτιά χθες μίλησε και καταλόγισε παραλείψεις και ευθύνες. Ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, δεν ξέρουμε αν θα μας χαριστεί πάλι..

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου