«Τσιφλίκι» ιδιωτών με την ανοχή του Λιμεναρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας οι παραλίες της Ηλείας;

Σοβαρά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν  μετά την καταγγελία πολίτη από τον Πύργο της Ηλείας για αυθαίρετη και προκλητική συμπεριφορά ξενοδοχειακής μονάδας σε παραλία της Ηλείας η οποία έφραξε με παλούκια και σχοινί την ζώνη αιγιαλού και παραλίας μέχρι εκεί που σκάει το κύμα της θάλασσας για να αποτρέψει προφανώς τους λουόμενους να προσεγγίζουν τον παραλιακό χώρο μπροστά από την ξενοδοχειακή μονάδα. 

 Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία περί ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών σε όλες τις παραλίες της χώρας ενώ δημιουργεί και εύλογα ερωτηματικά για την προκλητική σιωπή των αρμοδίων υπηρεσιών.

«Πήγα με την οικογένειά μου να κάνω μπάνιο στην περιοχή «Καλακέϊκα» της Ηλείας και αντιμετώπισα αυτή την απαράδεκτη και προκλητική εικόνα . Από πότε μια ξενοδοχειακή μονάδα βάζει παλούκια και σχοινιά πάνω στην άμμο για να αποκλείσει τους πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα;» – ανέφερε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Ionion Fm και στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο ο πολίτης που για ευνόητους λόγους θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του . ( σ.σ : τα πλήρη στοιχεία του είναι στην διάθεση παντός αρμοδίου).

Η καταγγελία του πολίτη συνοδεύεται και από μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν τις απαράδεκτες εικόνες δίπλα από το κύμα της θάλασσας με τον φράχτη και τους στύλους α φτάνουν μέχρι την άκρη της θάλασσας.

Πηγή: apokalypseis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου