Champions League: Ετοιμος να σφραγίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός, παρά τις απουσίες

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε (20:00, Mega) να τσεκάρει την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στη Νέφτσι. Το 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε μεν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως η ρεβάνς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους Πειραιώτες στο Μπακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, οπότε ο στόχος είναι διπλός. Αφενός να καλυφθούν τα κενά και αφετέρου να έρθει η πρόκριση.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει 18 όλους κι όλους διαθέσιμους. Εκτός βρίσκονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιαν Εμβιλά, Θανάσης Ανδρούτσος, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δεν έχει δηλωθεί και στα «πιτς» βρίσκονται εδώ και καιρό οι Κώστας Φορτούνης και Τικίνιο.
Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με σύστημα 3-4-3 και ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσει ο Ελ Αραμπί. Το πιθανό σχήμα: Τζολάκης, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Μπα, Λαλά και Ραντζέλοβιτς, Κούντε, Σουρλής, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βατσλίκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσούμιτς, Βρουσάι, Αλγκασίμ Μπα και Ελ Αραμπί.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου