Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kiteboarding Αθλητής του ΙΑΣΩΝ

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KiteFoil World Series που θα διεξαχθεί στην Giezzeria της Νοτίου Ιταλίας, θα βρεθεί ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Δημήτρης Μαραμενίδης, από τις 07 έως τις 11 Ιουλίου. Στο KiteFoil World Series, συμμετέχει η ελίτ του Παγκόσμου αθλητικού kiteboarding, ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος και το θέαμα είναι πάντα εντυπωσιακό. 
 Ο Δημήητρης ζει μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όταν δεν ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προκειμένου να προβάλει την εταιρία του EPIC Kiteboarding, η οποία κατασκευάζει εξοπλισμό αετοσανίδας. Είναι από τους μακροβιότερους αθλητές αετοσανίδας διεθνώς και η εμπειρία του είναι πολύτιμη για τη νέα γενιά και την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

Στην Ιταλία θα βρεθεί και δεύτερος Έλληνας αθλητής ο Βαγγέλης Αβραμάκος. Ο όμλος μας εύχεται καλή επιτυχία και στους δύο αθλητές. Η συμμετοχή τους και μόνο, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα για το Ελληνικό kiteboarding. Ο ΙΑΣΩΝ θα συνεχίσει να στηρίζει το νέο Ολυμπιακό ιστοπλοϊκό αγώνισμα, με βασικό στόχο πάντα, να γεμίσει η θάλασσα πανιά και παιδιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου