ΠΑΤΡΑ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 


Η Δημοτική Αρχή, προχωρά στην άμεση προκήρυξη θέσεων εργασίας σχολικών καθαριστριών πλήρους απασχόλησης, για  την καθαριότητα των σχολείων , το διδακτικό έτος 2021-2022.

Η Δημοτική Αρχή δεν εφαρμόζει την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με ημερήσια απασχόληση δύο, τριών ή τεσσάρων ωρών ημερησίως, δηλαδή μερική απασχόληση, αλλά με πλήρη απασχόληση ημερησίως σύμφωνα με την προκήρυξη .

 

Κατόπιν αυτών, ο Δήμος Πατρέων δημοσίευσε σήμερα, 16 Αυγούστου 2021 την προκήρυξη για τις 180 θέσεις  πλήρους απασχόλησης  σχολικών  καθαριστριών στα σχολικά μας συγκροτήματα.

Η σχετική προκήρυξη είναι ήδη  αναρτημένη στο site του Δήμου στην εξής διεύθυνση:  https://www.e-patras.gr/el/anakoinosi-gia-tin-proslipsi-prosopikoy-me-shesi-ergasias-idiotikoy-dikaioy-orismenoy-hronoy-se-0

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 μέχρι και την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021.

Παράλληλα η προκήρυξη είναι αναρτημένη και  στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημαρχείου.

Αναλυτικά στοιχεία, δικαιολογητικά όπως και η μοριοδότηση για την επιλογή σύμφωνα με τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) αναφέρονται στην προκήρυξη .

Το επιπλέον κόστος της μισθοδοσίας, που αντιστοιχεί σε πλέον των 400.000 ευρώ, για το διδακτικό έτος 2020-2021, των υπόψη εργαζομένων το αναλαμβάνει ο Δήμος

 

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει και να διεκδικεί τα απαιτούμενα στην εκπαίδευση με πάνω απ’ όλα  την υγεία της νεολαίας  όπως επίσης και τα εργασιακά δικαιώματα των υπόψη εργαζομένων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου