ΠΑΤΡΑ : Οι ορδές των βανδάλων ή των βαρβάρων στην πλατεία Όλγας με την Ανοχή και Ενοχή της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη;

Με αφορμή δημοσίευσης ενεργών πατρινών στο fb, φωτογραφίες από την σημερινή εικόνα της πλατείας Όλγας στο κέντρο της Πάτρας, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», κατέθεσα την παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο.

Ελπίζω η Δημοτική Αρχή, έστω και αργά, να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για να επαναφέρει την κεντρική πλατεία της Πάτρας, στην παλιά της αίγλη που αποτελούσε κόσμημα για την πόλη και όχι αυτές οι καταθλιπτικές σημερινές εικόνες εγκατάλειψης και βανδαλισμού.    

Κύριε Δήμαρχε,

 

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πλατειά  Όλγας ή Δημοκρατίας, όπως ο καθένας μας καθημερινά την αναφέρει, αποτελεί αποκρουστική για τους Δημότες και για τους επισκέπτες της Πάτρας.

Δυστυχώς, εκτός της βρωμιάς που παρατηρείτε, διαπιστώνει ο καθένας μας τον Βανδαλισμό που έχει υποστεί από γνωστούς - αγνώστους, τόσο ο ανδριάντας του Μιχαλακόπουλου, όσο και το συντριβάνι στην πλατεία.

Σας παραθέτω για το αληθές αντίστοιχα, φωτογραφίες ενεργών πατρινών από το fb (https://www.facebook.com/1217122374/posts/10228146230340464/?sfnsn=mo), με τις οποίες οφείλετε, στην άμεση παρέμβασή σας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας ερωτώ τα κάτωθι:

Ø Θα προβείτε στις απαιτούμενες παρεμβάσεις αποκαταστάσεις των μνημείων στην πλατεία;

Ø Θα ζητήσετε ως οφείλετε την συνδρομή της Αστυνομίας για την περιφρούρησή της, ή θα την αφήσετε να την βανδαλίζουν καθημερινά οι γνωστοί «άγνωστοι»;    

Ø Θα καταδικάσετε δημόσια αυτούς τους βανδαλισμούς ή θα συνεχίσετε δια τη σιωπής στην συγκάλυψη;  

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου