Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στην Πάτρα

 Υπό το φως του μεγαλύτερου φεγγαριού του έτους, του Aυγουστιάτικου ολόγιομου φεγγαριού, θα έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι κι οι επισκέπτες της Πάτρας να απολαύσουν μουσικές παραστάσεις εντελώς δωρεάν σε τέσσερις εμβληματικούς χώρους της πόλης.

 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τις μέρες της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης, στο Φρούριο Ρίου, στην Αχαΐα Κλάους και στο Παλιό Δημοτικό Νοσοκομείο περιλαμβάνει:

 

 

 

 

Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Αυγούστου, ώρα 19:30:

Στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης η ομάδα «ΕΠΤΑΡΧΕΙΑ» θα παρουσιάσει το έργο “ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ” στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του ΥΠΠΟΑ και σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Σκηνοθέτης/ηθοποιός:  Άρης Τρουπάκης

Ηθοποιοί: Δέσποινα Κούρτη, Δημήτρης Ημελλος

Ενδυματολόγος (σκηνογραφία): Θοδωρής Χρυσικός

Μουσική Σύνθεση: Νίκος Σταυρόπουλος

 

Η προμήθεια των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα digitalculture.gov.gr

 

Σάββατο 21 Αυγούστου, ώρα 21:30:

Στο Φρούριο Ρίου, συναυλία με το συγκρότημα «Above Suspicion»

Το 6μελές μουσικό σχήμα απαρτίζεται από τους Πατρινούς καλλιτέχνες:

Παναγιώτης Τσαλίδης: (Τραγούδι-Πιάνο), Δανάη Κριαρά: (Τραγούδι-φλάουτο),

Ανδρέας Ζαρκαδάκης: (Ηλεκτρική-Ακουστική κιθάρα), Δημήτρης Ρήγας: (Ηλεκτρικό μπάσο) Νίκος Παπαδημητρόπουλος: (Τύμπανα-κρουστά), Φώτης Καλιντέρης: (σαξόφωνο)

 

Τα δωρεάν δελτία εισόδου διατίθενται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα ticketservices.gr  και στα βιβλιοπωλεία ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ και PUBLIC.

Κυριακή 22 Αυγούστου,  ώρα 21:30

Στο Αίθριο του  Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, μουσική παράσταση με τίτλο «Πρελούδιο στον έρωτα» του Παναγιώτη Μάργαρη

 

Κυριακή 22 Αυγούστου,  ώρα 22:30

Στην Achaia Clauss, συναυλία με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, σολίστ τους Δημήτρη Σουκαρά και Αναστάσιο Πάππα και διεύθυνση ορχήστρας από τον Χρήστο Παπαγεωργίου.

 

Τα δωρεάν δελτία εισόδου διατίθενται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα ticketservices.gr  και στα βιβλιοπωλεία ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ και PUBLIC.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου