Στέλιος Κούλογλου: Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση για το άρθρο που προκάλεσε σάλο

Στέλιος Κούλογλου: Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση για το άρθρο που προκάλεσε σάλο

Την παρέμβαση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα έφερε το άρθρο που έγραψε ο Στέλιος Κούλογλου, «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», αναφερόμενος στην παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον επικεφαλής της Ευρωομάδας, Δημήτρη Παπαδημούλη, και του είπε να ζητήσει από τον Στέλιο Κούλογλου να προχωρήσει σε διευκρίνισεις, όπως και εγινε λίγη ώρα αργότερα, με δήλωσή του στην «Αυγή».

Όπως διευκρίνισε ο Στέλιος Κούλογλου: «Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι σε αυτή τη κατεύθυνση θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο συλλογικό στόχο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν».

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο αποπομπής του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι εναντίον του Στέλιου Κούλογλου είχε καταφερθεί ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος τον είχε προτρέψει να αφήσει την πολιτική και να ασχοληθεί ξανά με τη δημοσιογραφία, ενώ ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτηση του στο Twitter έκανε λόγο για αυτογκόλ. Το δικαίωμα του Στέλιου Κούλογλου στη διαφορετική άποψη υπερασπίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σταλινικό κόμμα και τα στελέχη του έχουν δικαίωμα στις διαφορετικές απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου